Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Slik lykkes du i et tregt boligmarked

Stem på innlegget

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Riktig eiendomsmegler er avgjørende

Sommer er på mange måter en perfekt tid å selge og kjøpe bolig. Men nå er dessverre markedet også litt tregt. Så hvordan lykkes med boligsalget ditt?

Det absolutt beste rådet er å få deg en eiendomsmegler som skjønner deg, skjønner boligmarkedet i ditt lokalområde og som kan få boligen ut gjennom flere kanaler. I disse dager gjelder det også å ha en megler som forstår seg på og bruker sosiale medier aktivt for å promotere nettopp din bolig.

Få frem det beste ved boligen

Eiendomsmegleren vil også gi deg noen enkle tips til hva du kan gjøre for å presentere boligen på en måte som gjør at kjøper blir interesserte. Det kan for eksempel være aktuelt å style boligen i forkant av fotoshoot, slik at boligen fremstår på en bestemt måte i forhold til kundegruppen. Skal du for eksempel fronte boligen for småbarnsfamilier er det viktig å fokusere på de praktiske løsningene i boligen, de som gjør hverdagen lettere for småbarnsfamilien. Det er viktig å fokusere på de områdene som kan gi småbarnsforeldrene litt fred i en travel hverdag, oasene i boligen om du vil.

Gjør boligen klar

Et godt tips er å bruke tid på å fjerne alt rot og ting som setter personlig preg på boligen. Det handler om at de nye kjøperne skal kunne se seg selv bo der, og det er vanskeligere om de blir for preget av at du faktisk allerede bor der. De er på jakt etter en bolig de kan se seg og sin familie leve lenge i. Det betyr ikke nødvendigvis at alt av familiebilder og magneter på kjøleskapet skal bort. Noe kan være der for å gi et lite inntrykk av hvordan det kan bli når de nye flytter inn.

Vil du finne den perfekte eiendomsmegleren for deg? La oss hjelpe deg!

Les flere artikler om EIENDOMSMEGLING

Hvordan velge megler?

Hvordan skal du velge riktig eiendomsmegler? Her er 6 tips for hvordan du finner den beste megleren når du skal selge bolig.

read more