Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Slik kan du pusse opp smart

Slik kan du pusse opp smart
4.3 (85.45%) 22 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Å pusse opp bad kan fort koste 300-400 000 kroner. Å rette opp et par lister og gi stueveggen et nytt malingstrøk, koster kanskje under tusenlappen. Men du vil sannsynligvis få igjen det mangedobbelte av liste- og malingjobben. Det nye badet, derimot, vil sannsynligvis øke verdien med langt mindre enn kostnaden. Vinningen går opp i spinningen.

Meglerne er ganske samstemte når det gjelder hva du bør og ikke bør gjøre før salget: Sett av et par dager og gjør den siste finishen!

  • Mal slitte vegger
    Rydd inne og ute – lag trivelige uteområder
  • Sett opp lister som mangler.
  • Sparkle ”sår” i listverk og kanter og mal dem
  • Fest løse ledninger – ikke la dem ligge hulter til bulter under TV-en
  • Vask terrassen og gjerdet fri for grønske

Felles for disse grepene er at de ikke koster så mye. Det tar litt tid, men ikke mye penger. Setter du av en helg, er mye gjort.

Det er slett ikke sikkert at du bør pusse opp bad eller kjøkken. Mange kjøpere ønsker heller å sette sitt eget preg på disse rommene, og det er ikke sikkert at din smak faller i smak hos dem. Det er ikke uvanlig at det blir budkrig om boliger hvor det trengs grundig oppussing av bad og kjøkken. Hvorvidt du skal freshe opp boligen mest mulig, er også avhengig av stedet du bor, og kundegruppen du henvender deg til. For enkelte boligtyper og i enkelte områder, er det lettest å selge en bolig som man kan flytte rett inn i. Snakk med en megler før du setter i gang. Du må uansett få en prisvurdering av boligen, og kan da be om råd om hvilke tiltak som er mest lønnsomme i ditt boligmarked. For å få gode råd og tips, er det viktig å velge en dyktig eiendomsmegler.

Finn beste eiendomsmegler

En god megler kan våre avgjørende for boligsalget. Nå kan du sammenligne lokale eiendomsmeglere raskt og enkelt. Fyll ut skjemaet under, velg meglerne du vil sammenligne og finn beste eiendomsmeglere for ditt boligsalg. Tjenesten er gratis og uforpliktende, lykke til!

Hvordan velge megler?

Hvordan skal du velge riktig eiendomsmegler? Her er 6 tips for hvordan du finner den beste megleren når du skal selge bolig.

read more