Group 2

Slik gjør du et kupp på varmepumpe

Slik gjør du et kupp på varmepumpe
3.9 (78.46%) 13 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Nå kan du gjøre gode kupp på varmepumpe – vi forteller deg hvordan! Vi er nå allerede midt i vintermånedene, og den store høysesongen for å bestille varmepumpe har roet seg litt. Det betyr at du kan gjøre gode kupp på varmepumpe!

En varmepumpe gjør hverdagen din lettere på så mange måter. En varmepumpe gir deg faktisk tre, gode fordeler. Et skikkelig kinderegg, kan man vel si. Hvordan, tenker du?

1. Høst og vinter: Varme

På høsten og vinteren når det blir kjøligere ute, varmer varmepumpen boligen og gir deg en god temperatur i hele boligen. I tillegg renser den luften slik at du får et bedre inneklima. Det betyr at du kan stuve bort panelovnene og frigjøre plassen foran. Eller slippe å spreng sprengfyre etter jobb eller ferietur, når kulden er som verst. Varmepumpen sikrer deg en jevn temperatur – hele døgnet, hele året.

2. Vår og sommer: Aircondition

Så kommer sommeren. Med et varmere hjem og ikke alltid like gode muligheter for å lufte ut, kan gjøre at boligen er ubeboelig på det varmeste. Da er det veldig bra at du allerede installerte varmepumpen tidligere på året! Du kan nemlig bruke den som aircondition og kjøle ned boligen på disse varme dagene. Og dermed få en jevnt temperatur og godt inneklima året rundt.

3. Spare penger

Den tredje er den som teller aller mest for mange. Nemlig pris! Kjøper du en varmepumpe nå, får du ikke bare et godt tilbud, men du vil også spare penger på selve strømregningen. Det betyr at varmepumpe betaler seg selv i løpet av kort tid. Vinn-vinn, ikke sant?

Det er med andre ord ikke noen grunn til å vente med å få tilbud på varmepumpe. Og det beste er at det er helt uforpliktende. Det betyr at du enkelt kan takke nei om du ombestemmer deg, eller ikke er fornøyd med tilbudene du får!

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more