Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Icon input - Email

Sjekker du din forsikring en gang i året? Det burde du!

Sjekker du din forsikring en gang i året? Det burde du!
4.7 (93.33%) 3 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Forsikringer er utrolig viktig. Det er de som gir oss en trygg hverdag. Men er du god til å sjekke og følge med? Passer du på at du ikke betaler unødvendig mye penger?

Du har helt sikkert en god del forsikringer. Disse har du for å være trygg på at du og dine eiendeler er sikret dersom noe skulle skje. Det er helt ålreit å betale en del for nettopp denne tryggheten, men det er bare dumt å betale mer enn det som faktisk er nødvendig.

Følg med på forsikringene dine

Det beste du kan gjøre for deg selv og din egen lommebok er å sjekke forsikringene dine jevnlig. Følg med på hva du faktisk betaler og finn ut om andre selskaper tilbyr en billigere totalsum. Dessverre kommer ikke forsikringsselskapene til å belønne deg hvis du er trofast – derfor kan du mer enn gjerne sjekke om gresset er grønnere på den andre siden. Hos noen andre.

Det koster å la det gå sin gang

Forsikringsselskapene tjener gode penger på de av oss som er late. På de av oss som aldri sjekker hva vi faktisk betaler, men lar forsikringene gå sin gang. Her er det mange av oss som kan bli bedre.

Gjør det til en rutine

I en travel hverdag er det vanskelig å huske på alt, spesielt noe så «kjedelig» som forsikringer. Et godt tips er å gjøre det til en rutine. Bestem deg for en dato hvert eneste år og bruk denne datoen til å sjekke forsikringene du har.

Dersom du har noen forsikringer her og noen der, kan du først finne ut av om det blir billigere å samle dem. Hvis ikke går du for den samme metoden på nytt – flere ulike selskaper. Men det kan likevel hende at du skal bytte selskap innimellom. Det kan lønne seg.

Bruk gjerne vår tjeneste for å sammenligne ulike tilbud. Da får du raskt oversikt over hvor du kan få de billigste og beste forsikringene. Vi garanterer deg at det dukker opp mange gode følelser når du plutselig oppdager at du kan spare penger.