Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Sjekk priser på bilforsikring hvert år

Sjekk priser på bilforsikring hvert år
3.5 (70%) 2 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Du burde sjekke bilforsikrings- priser hvert eneste år. Hvorfor tenker du kanskje? Jo, det har seg nemlig slik at fordi det er så mange leverandører av bilforsikring der ute som kjemper om deg som kunde, så kan det være mye å hente på pris.. Finn en bilforsikring som passer akkurat deg best med enkle tips på veien.

Forsikring til bil

Det er en rekke ulike forsikringer som er aktuelle. Det er en bilforsikring ingen kommer utenom, og det er ansvarsforsikring.  Denne dekker personskader og skade du påfører andre, men ikke skader på egen bil. Deretter kommer delkasko som er aktuelt dersom man har en eldre bil. Kasko er neste steg på listen, og vil dekke skader på en nyere bil, eller bil av høyere verdi. Enkelte leverandører tilbyr også en såkalt ”ekstra” eller ”super” forsikring som dekker bilhjelp, totalskadegaranti, dekker fastmontert utstyr og bagasje og mer. Hvilken bilforsikring man burde ha varierer med biltype, merke, årgang og hva man er villig til å betale for.

HUSK!

Ingen tror de kommer til å få bruk for forsikringen, og mange sitter med tankegangen ”det skjer ikke meg” – men det er derfor man har forsiring, fordi man vet ikke. På bilveien er det ikke bare din egen kjøreferdighet som spiller inn, det er også en rekke andre faktorer Det er andre bilister, syklister i veien, barn som leker i veien, elg som kan hoppe ut fra skogen og lignende – så skaff bilforsikring i dag!

Slik får du en billig bilforsikring

Selv om du skaffer en bilforsikring, trenger du ikke betale unødvendig mye. Her en enkle tips som gjør at du kan spare inn store summer over tid:

  • Legg ut på anbud og la forsikringsselskapene konkurrere om deg.
  • Hør med samme forsikringsselskap du benytter deg av til boligforsikring, livsforsikring og lignende. Desto flere forsikringer du har i samme selskap, jo enklere blir det å holde oversikt og flere gir deg også redusert forsikringspremie for å være lojal.
  • Du kan få ned forsikringspremien ved utstyr som FG- godkjent alarm, airbag og startsperre.
  • Høy egenandel gjør også at forsikringspremien går ned.