Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Rema

Rema forsikringsselskap

Rema Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Rema Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Rema 1000 Forsikring

Rema forsikring er ikke som alle andre forsikringer. De tenker annerledes og mener at det enkle er ofte det beste. Deres verdier er å være offensive, ansvarlige og kundeorienterte. Rema forsikring er opptatt av at de skal ha lave kostander akkuratt som deres dagligvarebutikk. Det skal ikke være noe lokketilbud eller skjulte betingelser. Alle får forsikring til den prisen som er gitt. Det vil ikke være mulig å «prute» på prisen. Rema forsikring er i samarbeid med Storebrand, de fokuserer på å levere bra dekning og trygge oppgjør.

Hvorfor velge Rema Forsikring?

Rema Forsikring er en billig forsikring som ikke skjuler vesentlige vilkår. De er lette å forholde seg til. Du trenger ikke å tenke på at prisen øker med høye beløp hvert år. Ønsker du en god og billig forsikring, kan Rema sin forsikring være noe for deg.

Pris på forsikring

Rema forsikring konsentrerer seg om å gi deg en rimelig pris på forsikringene sine. Ved å ha mange kunder velger de å tjene litt per kunde. På denne måten klarer de å tilby billige forsikringer. Du slipper å tenke på og reforhandle priser hvert år. De har valgt å ikke øke prisene på samme måte som mange andre forsikringsselskap gjør.

Rema Forsikring
4.7 (93.33%) 3 votes

Rema Forsikring bil

Rema sin bilforsikring består av tre forskjellige forsikringer. De har Ansvar og Delkasko, Kasko og Super. Ansvar og delkasko er det rimeligste alternativene som passer godt til eldre biler som ikke har så høy verdi. Kasko bør du velge om du har en nyere bil med høyere verdi. Super er for de som ønsker maks dekning. Denne dekker motor og girkasse.

Rema sin bilforsikring har noe som heter kjør smart. Velger du dette vil du motta en smartplugg som du har i bilen. Du laster ned en app som heter kjør smart. Har du en fin flyt i trafikken vil du få 15% rabatt på bilforsikringen de neste årene. Du vil også motta tips fra appen hvordan du kan bli en bedre sjåfør.

Erfaring med Rema Forsikring

Flere av kundene til Rema forsikring gir gode tilbakemeldinger. En sier at han har spart så mye som 4000 kr i året på å benytte seg av dem. En annen sier at det er en bra forsikring som dekker han sine behov. Om du ønsker å høre mer om andre sine erfaringer med Rema forsikring kan du finne dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.