Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Reiseforsikring kalkulator

Skal du ut og reise? Føl deg trygg gjennom hele ferieturen med en reiseforsikring.

Priser og vilkår varierer mye mellom forsikringsselskapene. Det lønner seg derfor alltid å sammenligne priser – og det gjør du nedenfor.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Reiseforsikring-kalkulator

Mange leter etter en reiseforsikring-kalkulator i håp om å sikre seg en god og billig forsikring. Vi har en bedre metode som dreier seg om å få konkrete tilbud. Da blir valget lettere, og du får faktisk skaffet deg en forsikring – enkelt og greit.

Du trenger ingen reiseforsikring-kalkulator

Heldigvis er det få som drar på reise uten å ha en forsikring. Vi blir ofte fortalt hvor viktig reiseforsikring er, og dette begynner å gå inn hos de fleste av oss. Likevel er det fremdeles noen som lar dette gå litt i glemmeboka. Vi er her for å gi deg en påminnelse om hvor viktig det er og vi vil vise deg letteste veien til målet.

Forsikring til reise

Det er utrolig dumt å dra på ferie uten å ha en god reiseforsikring. Blir du syk i utlandet, kan det by på mange utfordringer dersom du ikke har forsikret deg og reisen din.

Blir ferien preget og nærmest ødelagt av sykdom, vil en god forsikring kunne gi deg god kompensasjon for dette. Så kan du snart dra på en ny ferie og ta igjen det tapte. En slik sikkerhet gjør det enklere å dra på ferie.

En god reiseforsikring kan også gi deg forsikringen du trenger på små reiser. Reiser du ikke engang ser på som reiser. Du kan faktisk være forsikret fra du går ut døra hjemme – det er veldig lurt. Spesielt hvis du beveger deg mye!

Egenandel reiseforsikring

På de fleste forsikringer vil det alltid være en egenandel. Altså en del man selv må betale dersom man bruker forsikringen og dens utbetalinger. Når det kommer til reiseforsikring slipper man ofte slike egenandeler, men vær oppmerksom på at vilkår kan variere fra selskap til selskap. Noen av leverandørene som leverer reiseforsikring, har istedenfor egenandel et slags tak – for eksempel ved behandlingsutgifter. Altså at det må dreie seg om en viss sum, før du får utbetalt noe fra forsikringen. Dette er ting du bør være oppmerksom på når du skal velge reiseforsikring. Les vilkårene nøye – det er en påminnelse vi kan få ofte nok.

Helårs reiseforsikring

Noen velger å kun forsikre perioden de skal på ferie/til utlandet. Det er mye lurere å skaffe seg en helårs reiseforsikring. Da vil du alltid være forsikret, og du slipper å risikere at du glemmer å tegne en ny forsikring om du plutselig skal på en ny reise. Vær trygg, også på de små turene.

Reiseforsikring for enkeltreise

Det er selvfølgelig du som bestemmer hvordan du skal forsikre deg. Det finnes muligheter for å tegne reiseforsikringer for enkeltreiser. Skal man på en lengre reise til utlandet, kan det hende man bør/må tegne en ekstra reiseforsikring spesielt for denne turen. Velger du å kun tegne reiseforsikring for en enkeltreise, må du være klar over at du ikke er forsikret når du drar på små turer (noe mange av oss gjør ofte). Det kan også bli dyrt, hvis man plutselig trenger reiseforsikring for flere enkeltreiser.

For de fleste vil det som nevnt være smartere med en helårs reiseforsikring. Da har du muligheten til å være forsikret fra du går ut døra hjemme. Det vil gi god sikkerhet når det kommer til for eksempel tyveri eller tap av eiendeler. Valget er uansett ditt!

Hva dekker reiseforsikring

Som med alle forsikringer kommer dekningen an på hva slags avtale man velger og fra hvilket selskap. Det er alltid viktig at man leser avtalen og dens vilkår nøye, før man bestemmer seg.

En ting som kan være en stor forskjell i dekningen, er om reiseforsikringen gjelder fra du går ut døra hjemme eller om du for eksempel må være utenfor din egen kommune eller fylke for at den skal gjelde.

Det kan også være forskjell på hvor lang reisen din kan være med ulike forsikringsavtaler. I tillegg til dette er det ofte man kan velge en større pakke og da slippe egenandeler, eller velge en mindre avtale – da med egenandeler. Finn ut hva som er best for deg.

Vær oppmerksom på at det kan være store variasjoner når det kommer til dekning. Finn ut av hvor godt du vil være forsikret, og velg en avtale som har alle dekningene du ønsker deg. Det er dumt å være underforsikret.

Beste reiseforsikring

Du er ikke alene om å lete etter markedets beste reiseforsikring. Ulike tester kan gi en pekepinn på hva som er den beste – men ikke et fasitsvar. Det handler uansett om å finne reiseforsikringen som er best for akkurat deg. Det er ikke gitt at du trenger samme dekning som det naboen din gjør. Velg forsikring etter dine behov, da vil du bli fornøyd med valget du har tatt.

Pris på reiseforsikring

Du lurer helt sikkert på hvor mye det vil koste for en reiseforsikring. De fleste av oss er opptatt av pris. Det er ingen enkel sak å gi noe konkret svar på akkurat dette, nettopp fordi det finnes så mange valg. Ofte kan du også velge mellom å betale et månedlig beløp eller betale for ett år av gangen – hva synes du er best? Finn ut av hvordan du vil ha det, da blir valget enklere når du får uforpliktende tilbud.

Billig reiseforsikring

Du har helt sikkert lyst til å finne en billig reiseforsikring – spesielt hvis du er litt glad i å spare penger. Husk uansett på at en reiseforsikring er en utrolig god investering. Ferien blir mye bedre hvis du vet at du er trygg. Den beste metoden for å finne den billigste reiseforsikringen er å sammenligne ulike tilbud fra flere forsikringsselskaper. Med andre ord trenger du ingen reiseforsikring-kalkulator (det gjør ikke forsikringen billigere), du trenger muligheten til å sammenligne. Vi gir deg straks løsningen!

De som er spesielt opptatt av å finne en billig reiseforsikring, velger ofte å gå for den minste «pakken» de kan finne. Dette er selvfølgelig et valg man kan ta, men husk på at det kan være lurt å ha en større dekning. Vær trygg når du reiser – uansett hvor kort eller lang turen er.

Hvis du kjøper reiseforsikring til hele familien samtidig, hender det at du kan få en slags samlepris. Det kan ha mye å si for totalsummen.

Reiseforsikring-kalkulator

Som nevnt trenger du egentlig ikke en reiseforsikring-kalkulator. Det du kan få av å bruke slike, er et estimat. Får å få tak i konkrete priser er den beste metoden å skaffe seg uforpliktende tilbud. Da kan du selv velge hva du vil gå for.

Bytte forsikringsselskap

Det hender at man får lyst til å bytte selskap fordi man tror det vil lønne seg med tanke på pris. Dette er ingen feil tankegang. I mange tilfeller vil det være lønnsomt å være litt «utro» med forsikringsselskapet sitt. Du får sjelden noen rabatt for å være trofast over lengre tid.

Det viktigste er at du alltid følger med og gjør vurderinger. Ikke la forsikringene gå sin gang uten at du har noen følere ute. Det kan bli dyrt i lengden. Sjekk gjerne jevnlig om det finnes billigere muligheter, spesielt hvis du ser at forsikringene du har øker i pris.

Samlerabatt

Dersom du har mange ulike forsikringer, kan det lønne seg å samle samtlige forsikringer ett sted. Skal du nå tegne en reiseforsikring, kan det være lurt å finne ut av dette. Noen selskaper opererer med en eller annen form for samlerabatt.

Skaff deg reiseforsikring nå

Det er utrolig dumt å vente med å skaffe seg reiseforsikring. Hvis du plutselig drar på ferie til utlandet og da glemmer at du aldri fikk rotet deg til å tegne forsikring, kan det hende du ligger tynt an. Dette kommer du til å angre på hvis du for eksempel blir syk mens du er på reisen.

Det trenger ikke ta lang tid å skaffe seg en forsikring. Vi oppfordrer deg til å ikke utsette dette, vi foreslår at du tegner en reiseforsikring omgående. Da er du straks mye tryggere – og det er bare å glede seg til neste gang du skal reise!

Vi hjelper deg med din reiseforsikring

Vi har stor forståelse for at det kan virke kjedelig å skulle tegne en ny forsikring. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med hele prosessen. Vi passer på at du kommer i mål og får skaffet deg forsikringen og dekningen du trenger.

Fyll ut skjemaet på vår side, deretter kan du lene deg tilbake mens vi gjør resten av jobben. Innen kort tid vil du da motta flere uforpliktende tilbud som du kan velge fra. Når du har disse foran deg vil du se hvilken avtale som er best – i tillegg kan du enkelt sammenligne de ulike prisene. Hvis du ønsker kan du velge den billigste forsikringen. Da kan det hende du sparer en liten slant penger. Høres ikke det bra ut?

Samtlige forsikringsselskaper vil gjerne ha deg som kunde. Derfor vil de mer enn gjerne gi deg det tilbudet du takker ja til.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr reiseforsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.