Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler fra Proaktiv Eiendomsmegling

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Proaktiv Eiendomsmegling. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Proaktiv eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling er kjent for å være en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede. De har spesialisert seg på bymegling og hovedtyngden deres ligger på landets mest befolkningstette området.  Uavhengig av eiendomstype og bosted skal vi alltid levere høyest kvalitet i materialer og megling. Strategien for alle avdelingene er at salgsresultatet er noe vi kan påvirke selv. Det å selge en bolig er som å spille sjakk, vi kan ikke overlate ting til tilfeldighetene. Fornøyde kunder er kunder som kommer tilbake.

Proaktiv Eiendomsmegling
4 (80%) 1 vote

Historie og Markedsandel

Proaktiv eiendomsmegling ble etablert i 2013 av meglere med lang erfaring fra først postbanken, deretter Aktiv-kjeden. Kjeden vokste til den tiende største i Norge i løpet av det første driftsåret.

Proaktiv og Proa

Proaktiv Eiendomsmegling operer under Proaktiv og Proa, avhengig av hvilken by det gjelder.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more