Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Perfekt solskjerming til best pris

Stem på innlegget

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Innvendig eller utvendig solskjerming

Solskjermingen kan dekke helt eller delvis for solen, slik at du for eksempel får lyset inn men ikke selve sola og varmen som den bringer. Du kan velge om du vil skjerme innvendig eller utvendig. Skjerming utvendig fungerer gjerne både ute og inne. Du stopper sola fra å skinne ned på terrassen med en markise, og da kommer heller ikke sola inn terrassedøra heller. Det sørger for at du får bedre inneklima og at det er mulig oppholde seg i boligen på dagtid uten at det er kveldende varmt.

Skjerming inne vil forhindre selve sollyset fra å komme inn, men du får ikke bonusen det er å kunne skjerme sol på terrasse, balkong eller annen platting. Sørg for at en eventuell leverandør kommer på befaring og kan fortelle deg hvordan han mener du best kan skjerme din bolig og eventuelt uteområde.

Er du lei av å få sola i øynene uansett hvor du befinner deg i huset? Vi har løsningen for deg.

Vi vet alle hvordan det er, når man går rundt i huset eller leiligheten og uansett hvor man går, treffer sola øynene. Det er ingen løsning å gå rundt med solbriller heller, så hva skal man egentlig gjøre? En ting er jo at sola stadig blender en, men en annen ting er hvor varmt det blir i boligen når sola står på hele dagen og kanskje også kvelden. Det beste du faktisk kan gjøre er å sørge for skjerming av boligen din. Det finnes mange forskjellige typer skjerming i fra markiser, lameller og persienner til lystette gardiner.

Det er sommer og høysesong nå, det vil også si at det er mulig å få fatt i gode tilbud på skjerming til din bolig. Så ta kontakt med oss, la oss hjelpe deg å finne den beste leverandøren og montøren av solskjerming til din bolig.