Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Overrasket over hvor mye han sparte!

Overrasket over hvor mye han sparte!
4.6 (91.23%) 57 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Etter å ha lest over intervjuet vi hadde med Ida Haus om hvor mye hun sparte på forsikringene gjennom Tjenestetorget, tok Chris Thompson kontakt med oss og overrasket oss virkelig!

Chris Thompson er en travel mann med kone, barn, hus og tre biler. Han jobber som Key Account Manager i Handicare, en bedrift som jobber med hjelpemidler til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Det er travel jobb der han er mye på farten, men han trivs godt med det. Samtidig er det jo alltid et spørsmål om hvordan man kan få litt mer rom økonomisk.

Chris sparte penger på forsikring via Tjenestetorget

Chris sparte tusenvis på forsikringene

Hvor fikk du inspirasjonen fra?

For Chris Thompson kom svaret på dette når han satt og lyttet på et program på P4, hvor det ble fortalte om lojale nordmenn og hvor mye de faktisk tapte på å være lojale.

– Han forklarte at de som faktisk tørr å sjekke opp andre selskap istedenfor å bare holde seg til sitt selskap kan spare mer enn de som er lojale, forklarer Chris Thompson engasjert.

Ettersom han selv har drevet med salg lenge og han var nysgjerrig på hvorvidt han faktisk kunne tjene noe på å gå gjennom Tjenestetorget, så sjekket han ut og fikk to forskjellige tilbud fra to veldig gode selgere hos to forskjellige Forsikringsselskap.

kroner på opprinnelig forsikring

kroner på tilbud 1

kroner på tilbud 2

– Jeg valgte Frende forsikringsselskap etter å ha gått igjennom de to tilbudene som jeg fikk skriftlig. Hvert år hadde jeg i utgangspunktet forsikring på 35 572 kr for hus, innbo, reise og tre biler. Det ene tilbudet jeg fikk var på 29 600 kr av en hyggelig og god selger. Men jeg gikk med det selskapet som hadde det absolutt beste tilbudet til meg, forteller Thompson.

Ikke ta alt for god fisk, gjør egen research!

Mange velger å akseptere tilbud uten å sette seg inn i det. Det gjorde ikke Thompson. Han tok tilbudet han fikk i fra Frende til sitt forsikringsselskap og lurte på om de kunne matche det tilbudet. Det var det ikke en sjanse i havet for at de klarte, fikk han til svar.

Thompson hadde allerede sørget for at vilkårene i de to andre tilbudene var de samme som hos hans gamle selskap. Han valgte så å gå på nettet og sjekke hvorvidt de forskjellige firmaene hadde gode rykter. Så lenge det ikke var på minussiden hos noen av dem så var det greit. Så diskuterte han med kona hvilket tilbud hun likte best og de tok en avgjørelse om hva de skulle velge.

kroner spart i året

Selve prosessen med å få alt skriftlig, gå gjennom tilbudene og diskutere med forsikringsselskap og kona, tok ikke mer enn ett døgn, og da var alt på plass.

– Han fra Frende var ivrig selger men han holdt også det han lovte. Jeg fikk den betenkningstiden jeg ønsket og jeg fikk alt om avtalen skriftlig. De var lette å komme i kontakt med og når jeg da ga beskjed til han om at jeg valgte Frende forsikring, hadde jeg spart ikke mindre enn 16372 kr. Det er faktisk nok til en sydenferie det, sier Thompson ganske så fornøyd og konstaterer at det var helt grei timebetaling det ettersom det ikke tok mange minutter.

De lojale taper penger

Thompson anbefaler alle som ønsker å spare penger å sjekke ut Tjenestetorget og se hva de kan spare på forsikringer de bruker til vanlig. Det er enkelt og greit å fylle ut skjemaet og man får raskt tilbudene fra forsikringsselskapene. I løpet av et døgn kan kanskje du også spare 16372 kr om du er åpen for å sjekke andre forsikringsselskap!

– Jeg har alltid vært veldig lojal kunde, men det stemmer visst som jeg hørte, de som er lojale er de som taper. De som tør å shoppe litt rundt, er de som faktisk kan spare penger på forsikringene, selv med samme vilkår, sier Chris Thompson før vi takker for intervjuet og lar han kjøre videre på sin vei.

Vil du også spare penger?

Det er enkelt! Fyll ut skjemaet under – det tar kun noen minutter. Du velger først hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og hvilke forsikringsselskaper du ønsker tilbud fra. Dermed blir du kontaktet med et tilbud i løpet av kort tid.

Chris sparte penger på forsikring

– Kanskje du også kan spare 16372 kroner på et døgn?