Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

Økt fare for husbrann i desember

Økt fare for husbrann i desember
4.6 (91.22%) 41 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Den mørke og kalde årstida er her og fører til at vi tenner mer lys og har fyr i peisen. Dette er hyggelig i adventstiden, men åpen ild fører også til økt fare for husbrann i desember.

Mer åpen ild rundt juletider

Når julelys og adventsstakene tennes med enten levende lys eller elektrisk belysning, betyr det høytid for brann. Åpen ild står for 23% av tilfellene av at det begynner å brenne.

Faktisk så sies det at det er hele 2,5 ganger større sjanse for å omkomme i brann i juleuka enn i året ellers. Ofte skjer disse dødsbrannene i helgene, og som oftest på natten, som natt til lørdag og natt til søndag.

Tidlig brannvarsling redder liv

I en stressende tid der det brukes mye levende lys og mye elektrisitet, bør man også ha tilsvarende økt fokus på brannsikkerhet. Erfaring viser at tidlig varsling redder flest liv. Det betyr en god røykvarsler. Eller for en enda bedre varsling; en seriekoblet boligalarm. Med en røykvarsler i hvert rom fører til at en brann blir oppdaget og varslet tidlig.

Pris på boligalarm

Gjennom Tjenestetorget kan du raskt og enkelt få tilbud på boligalarm. Du fyller kun ut ett skjema og velger hvem du ønsker tilbud fra. Dermed blir du kontaktet med et godt tilbud fra hver enkelt .Du kan da lett sammenlikne prisene og se hva de ulike alarmleverandørene kan tilby av løsninger. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke oss! Hva venter du på? Sikre familien og hjemmet ditt til jul.

Boligalarm test

Tenkt til å skaffe deg boligalarm? Da er du sikkert nysgjerrig på hva slags tester som finnes og hvilke du bør lytte til.

Ofte finnes det en hel del tester på nettet, som kan hjelpe oss med å ta ulike valg. Stort sett brukes disse testene til å finne ut av hva slags produkter man bør kjøpe, og hva slags produkter man ikke bør kjøpe. Disse testene kan absolutt være hjelpsomme, men du bør være nøye på at du leser dem riktig og du bør også bruke andre hjelpemidler når du skal handle ting som koster en del.

read more

Slik velger du alarmselskap

Hvert år blir det begått et stort antall innbrudd i norske boliger. Med en boligalarm er du føre var. Slik finner du et alarmselskap som gjør deg bedre sikret.

read more