Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Notar

Notar eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra Notar

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Notar Eiendomsmegler. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Notar

Notar består av 9 meglerkontor og er en uavhengig privateid eiendomsmegler, med egen oppgjørsavdeling og en effektiv administrasjon med høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Med høy fokus på kvalitet og som boligspesialist vil vi levere både integritet og kvalitet i vår eiendomsmegling og markedsføring på en måte som er best for våre kunder. Vi legger stor vekt på realistiske og gode råd i vårt arbeid gjennom hele prosessen. Kundene våre skal få en offensiv og tilpasset markedsføring av deres bolig. Vi har høyt fokus på at boligen blir solgt til høyest mulig pris og av å holde det vi lover.

Trygghet uten risiko

Vi gir alle våre kunder en unik salgsgaranti fordi vi har tro på våre produkter og oss selv. Om du ikke får det du ønsker for din bolig kan du trekke deg helt kostnadsfritt fra salget. Vi gir oss ikke før du er fornøyd! For at du skal få de beste forutsetningene og at salgsprosessen skal bli så bra som mulig skal du selv kunne få velge når du ønsker å selge.

 

 

Notar
5 (100%) 1 vote

Integritet

Siden vi er bankuavhengig kan vi som eiendomsmeglere bestemme hvordan vi kan skape en best mulig tjeneste for våre kunder. Det er derfor viktig for oss å kunne gi realistiske og uavhengige råd gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.  

Boligspesialist

Vi er sikre på at de beste eiendomsmeglerne er de som spesialiserer seg, derfor selger vi ikke forsikringer og lån men fokuserer kun på boligsalg. Vi har erfarne og dyktige team som er spesialisert på salg av bolig.

Våre kjerneverdier

  •         Nær
  •         Modig
  •         Pålitelig
  •         Kunnskapsrik

Ekte salgsgaranti – 100% eiendomsmegling – verdier i fokus

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more