Nå brenner boligmarkedet

Nå brenner boligmarkedet!
4.5 (90.77%) 26 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Sesong for boligmarkedet

Mange velger å vente til våren med å selge bolig. Da har du både sol og et mildere vær. Det gir muligheten til å vise boligen sin utsikt, terrasse og hage fra sin beste side. Samtidig, er det mange som tenker det samme som deg. Det blir derfor større konkurranse. Desto viktigere blir det da med riktig valg av eiendomsmegler.

Valg av eiendomsmegler i det hete boligmarkedet

Skill deg ut i boligmarkedet

En god eiendomsmegler er avgjørende for salg av bolig – særlig i høy konkurranse. Valg av megler er definitivt også en avgjørende faktor for hvilken pris du får for boligen. Et smart valg kan være å skille seg ut i mengden. På den måten kan du skape ekstra oppmerksomhet rundt boligen som du skal selge. Spør derfor gjerne megleren om:

  • Hva er planlagt for å få høyest mulig pris på boligen din?
  • Hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot?
  • Hva kan du gjøre selv før selve salget?

 

Hvordan velge eiendomsmegler?

Å velge eiendomsmegler kan være en komplisert prosess som krever mye tid og energi. For å gjøre det enklere for deg, har Tjenestetorget samlet Norges erfarne eiendomsmeglere på ett sted.

Hos Tjenestetorget fyller du ut med noen få opplysninger i ett skjema og velger hvilke meglere du ønsker tilbud fra. Du får da flere tilbud som du kan sammenligne.

Slik får du en best mulig avtale, til en best mulig pris. Det er enkelt, gratis – og helt uforpliktende! Gjør som tusenvis av nordmenn før deg; fyll ut skjemaet under og få tilbud fra flere meglere du også.

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more