Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Motoriserte garasjeporter

Motoriserte garasjeporter gjør parkering og bruk av garasjen til en lek – både lettvint og praktisk.

Få tilbud på motoriserte garasjeporter gjennom skjemaet under! Det er helt gratis og du kan enkelt takke nei til tilbudene om du ikke er fornøyd med tilbudet.

 

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Garasjeport

Hvis du er en av de som vurderer å skaffe deg en motorisert garasjeport burde du lese denne artikkelen nøye. Da lærer du mye, og i tillegg finner du ut akkurat hvordan du skal gå frem.

Vurderer du en ny garasjeport?

Det viser seg å være utrolig praktisk å ha en garasje. Spesielt om vinteren er det fint å kunne sette fra seg bilen innenfor fire vegger. Det er liksom litt lettere å krype under et varmt teppe med god samvittighet når man vet at den litt kostbare bilen også får varme seg! Det er i hvert fall slik at det kan lønne seg veldig å passe godt på kjøretøyet som stadig tar oss fra A til B. Dessuten er det fint å kunne slippe det å måtte fjerne snø fra bilen om morgenen!

Så er det sånn at ikke alle bruker garasjen på denne måten. Noen velger å ha garasjen som en slags bod og noen bruker den mer som et arbeidsrom. Uansett hvordan garasjen blir brukt, har man behov for en garasjeport. Vær likevel oppmerksom på at det kan hende du skal ha en litt annerledes garasjeport hvis du ikke bruker den som en parkeringsplass for bilen din.

Det finnes selvfølgelig mange ulike garasjeporter og mange forskjellige leverandører av garasjeport. Derfor kan det være lurt å vite litt om temaet før man bestemmer seg. Det er selvfølgelig mulig å få god hjelp på veien.

Motoriserte garasjeporter

De fleste vet om at det finnes gode muligheter for å få seg en port som styres ved hjelp av en knapp – altså en garasjeport som har motor. Det blir stadig mer og mer populært med motorisert garasjeport, og de fleste som skal skaffe seg en ny velger å gå for en slik modell. Tidligere var det kanskje mer sjeldent, men nå blir det altså mye mer vanlig. Dette er nok fordi mange har sett verdien i det å bare kunne trykke på en knapp og så går ting av seg selv. Det er ikke spesielt gøy å skulle krangle med en garasjeport, spesielt ikke hvis det i tillegg er kaldt og vått ute.

Motoriserte garasjeporter er selvfølgelig noe mer kostbart enn de som ikke har motor, men så får man også et helt annet produkt. Mange mener derfor at den ekstra slanten med penger er verdt det.

Garasjeport med dør

Som nevnt så blir garasjer brukt på litt ulik måte. Derfor er det noen av oss som har ekstra mye behov for å ha en garasjeport som også har en dør. Hvis du bruker garasjen din som et oppbevaringssted, er du trolig mye ut og inn av denne garasjen. Det betyr at det vil være veldig praktisk for deg å kunne bruke en dør, istedenfor å hele tiden måtte ta garasjeporten opp og igjen. Det vil nok også slite ut systemet litt, hvis man skulle bruke selve porten på denne måten – opp og igjen hele tiden.

Hvis du vurderer å skaffe deg en garasjeport burde du helt klart finne ut av om du er en av de som også trenger en dør. Det er dumt å komme på slike ting etter at man har bestemt seg for hva slags garasjeport som skal kjøpes.

Hvis du bruker garasjen din som et arbeidssted. For eksempel til å snekre, mekke eller lignende – da vil du også ha behov for en dør på garasjeporten. Du trenger å ha muligheten til å gå ut og inn så ofte du bare vil, uten å tenke på hvordan porten tåler det. Du trenger en dør!

Portåpner

For oss som er litt ekstra opptatt av tekniske dingser er det veldig gøy med portåpner. En portåpner er selvfølgelig uansett en viktig del av motoriserte garasjeporter. Man trenger selvfølgelig en liten fjernkontroll for å kunne styre denne porten. Når du kjøper garasjeport vil du også ha med en portåpner.

Så er det slik at det i tillegg går an å få kjøpt universelle portåpnere, dersom man mister sin opprinnelige eller skulle ha lyst på en ny. Selv om portåpnerne omtales som universielle, burde du dobbeltsjekke med leverandør at åpner og port fungerer med hverandre, før du kjøper.

Det at du har en portåpner gjør at brukervennligheten skal være helt optimal. Du skal enkelt kunne åpne og lukke garasjeporten, og du skal ikke ha noe problemer med dette. Dermed sparer du også tid: Idet sekundet du går ut av døra kan du trykke på knappen, mens du i noen få sekunder venter på at porten skal åpne seg kan du så vidt rekke å kaste søpla eller hente posten. Så er det bare å sette seg inn i bilen og kjøre av gårde. Gled deg til du har både portåpner og port med motor!

Fordeler med motorisert garasjeport

For mange av oss sier det seg nesten selv at det utelukkende er fordeler med å velge motorisert garasjeport. Når det er sagt så er det selvfølgelig slik at alle har sine behov. Er det viktigste punktet på lista di å spare penger, kan du selvfølgelig droppe motoren og likevel få en godt fungerende port.

De store fordelene med motorisert garasjeport er det at den går opp og igjen av seg selv. Du sparer tid og du slipper å bruke krefter/energi på å åpne eller lukke porten.

Og er du en av dem som liker å ha utstyret i orden, så kan det helt klart påstås at det tar seg veldig godt ut. Det kan faktisk hende at naboen kommer til å bli litt misunnelig hvis du plutselig har en motorisert port.

Hvordan velge garasjeport

Det viktigste er at du finner ut av hva slags garasjeport du trenger og ønsker. Det finnes mange valg der ute og det skal dermed være mulig for alle å finne det som passer sin garasje og sitt hjem. Om du ønsker motorisert garasjeport eller ikke, er selvfølgelig helt opp til deg.

Videre burde du finne ut av om du har noen krav til utseende og materiale. Det kan være lurt å merke seg at vedlikeholdsbehovet kan variere veldig fra port til port – det kommer da an på hva slags materiale porten er laget av.

Mange velger en leddport fordi de synes dette er både praktisk og tar seg godt ut. En leddport er helt klart ikke noe dårlig valg og absolutt noe det kan være lurt å vurdere.

Etter at du har valgt garasjeport er det på tide å velge leverandør, og deretter finne tidspunkt for montering/installasjon. Før du vet ordet av det har du plutselig en fin garasjeport som du enkelt kan styre fra din portåpner!

Montere motoriserte garasjeporter

Det kan være ganske så utfordrende å montere/installere en motorisert garasjeport. Derfor anbefaler vi ikke at dette er noe du gjør helt alene. Det beste du kan gjøre er å finne en trygg leverandør som hjelper deg med hele prosessen. Da er du sikret at porten vil fungere som den skal og at ingenting går galt.

Det er ingen skam å få god hjelp av fagpersoner som vet hva de driver med. Hvis du er en av de som tenker at det med garasjeport sikkert er noe du kan gjøre selv, burde du kanskje revurdere dette litt.

Kjøp garasjeporten av noen som kan hjelpe deg med monteringen. Da kan du være helt sikker på at resultatet blir bra. Installatørene kan veldig mye om garasjeportene, noe som gjør det veldig trygt å kjøpe fra dem.

Pris på motorisert garasjeport

Du er helt sikkert opptatt av pris. Det er de fleste av oss når vi skal kjøpe noe nytt. Vi kan herved informere om at garasjeporter med motor kommer i ulike prisklasser. Det er altså andre faktorer som også avgjør totalsummen.

Det beste du kan gjøre for å få konkrete priseksempler er å ta kontakt med ulike leverandører. Da kan du også sammenligne og finne ut av hvor du kan få porten du ønsker deg til den rimeligste summen.

Slik får du kjøpt motorisert port

Vi har en løsning som gjør denne prosessen noe enklere for deg. Istedenfor at du skal bruke masse tid på å ringe rundt til ulike leverandører for å innhente tilbud, tar vi oss av den biten. Det kan du spare veldig mye tid på!

På vår side kan du enkelt fylle ut et skjema som består av noen enkle steg. Dette tar deg ikke lang tid. Når du har gitt fra deg nødvendig informasjon, kan du lene deg tilbake mens vi gjør resten av jobben. Etter kun kort tid vil du så motta ulike tilbud på motorisert garasjeport – hvis det var det du ønsket deg.

Når du har mottatt uforpliktende tilbud fra leverandører kan du fritt velge blant disse. Hvis du vil gå for det billigste alternativet, kan du gjerne gjøre det. Og skal vi fortelle deg en hemmelighet? Dette kan du faktisk spare mange penger på. Hva hvis du om noen dager kan fortelle samboeren din at du fikk bestilt garasjeport til en billigere penge? Da kommer det til å bli stor feiring i hjemmet.