Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Krogsveen

Krogsveen eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra Krogsveen

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Krogsveen Eiendomsmegler. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Eiendomsmegler Krogsveen

 

Siden 1975 har Krogsveen spesialisert seg på eiendomsmegling. Fordelt på 47 kontorer har de 325 ansatte med størst vekt på Østlandet men også Bergen, Stavanger og Ålesund. De har det unike Boligsøkerregister, som er norges mest nøyaktige og oppdaterte register over bolig interessenter. Dette gir boligselgere en kjempemulighet med tilgang til enda flere potensielle kjøpere. Det viser seg at det er så mange som 4 av 10 budgivere hos Krogsveen som kommer fra deres eget boligsøkerregister. Med bare en ekstra budgiver kan dette påvirke prisen betydelig.

 

Utleie

I juni 2015 utvidet Krogsveen og kjøpte opp Oslo og Akershus Boligutleie (tidligere Selvaag Boligutleie) som var allerede godt etablert. Dette gjorde at de fikk en god start hvor utleie satsingen startet med Stor-Oslo.

 

 

Krogsveen
4.5 (90%) 2 votes

Lynvurdering

Krogsveen har i tillegg til vanlig verdivurdering noe som heter lynvurdering. Dette er et raskt nettbasert alternativ for verdivurdering. Man kan gjøre dette ved å gå inn på lynvurdering.no og fylle inn all nødvendig informasjon samt bilder av boligen. Deretter ser erfarne eiendomsmeglere på informasjonen og bildene og gir en tilbakemelding i løpet av en arbeidsdag.

Markedsandel

Krogsveen har i dag markedsandeler på 10% og 30% i de områdene de dekker.

Historie og eierskap

Eiendomsmegler Krogsveen ble stiftet i 1975 av Gunnar Krogsveen i Bærum. Danske Bank eide selskapet fra 2005-2018, da solgte de det videre til Pareto i 2018 som er nåværende eier

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more