Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Kjøp varmepumpe utenfor sesong

Kjøp varmepumpe utenfor sesong
4.5 (90%) 42 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Kjøp når det er billigst

Det er store svingninger i og utenfor sesong. Det betyr at leverandørene gjerne har “for mye” å gjøre i høysesong og mye ledig kapasitet i lavsesong. Det kan være lurt å bruke lavsesongen til å sikre seg en best mulig pris på varmepumpen.

Beste tid for installasjon

Størrelsen på inngrepet i huset ditt avhenger av hva slags varmepumpe som skal installeres. Selv en luft til luft varmepumpe krever noe arbeid på huset, og det kan være en fordel å gjøre dette i sommerhalvåret.

Sjekk priser og tilbud på varmepumper utenfor sesong
Sjekk priser og tilbud fra flere leverandører

Installere varmepumpe i forbindelse med annen oppussing?

Nordmenn er i verdenstoppen i oppussing, og vår og sommer er høysesong. Hvis du har planlagt oppussing og vurderer varmepumpe kan det være lurt å gjøre dette samtidig for å få en best mulig installasjon og sluttresultat.

Hvordan velge riktig varmepumpe

Det finnes mange ulike typer varmepumper, som luft til luft, jord-/bergvarme, luft til væske mm. I tillegg finnes det et uttall modeller og leverandører innen hver type. Kontakt flere varmepumpeleverandører og få deres anbefaling for type varmepumpe og modell, samt pris og tilbud. Da kan du sammenligne og velge den løsningen som passer deg best. Du kan også undersøke hvilke varmepumpemodeller som er best i test, men gjør gjerne dette etter at du har fått anbefalinger fra leverandørene. Da blir det lettere å finne fram til hvilke tester som er relevante.

Har du krav på støtte til din varmepumpe?

ENOVA støtter en del type varmepumpeinstallasjoner, les mer om støtte til varmepumper her. Du kan gjerne forhøre deg om støttemuligheter når du innhenter og sammenligner tilbud på varmepumper.

Sammenlign tilbud fra flere leverandører

Det er mange leverandører og store prisforskjeller, sammenlign priser og tilbud raskt og enkelt. Bruk skjemaet under, det er gratis og uforpliktende. Da får du muligheten til å velge mellom flere leverandører av varmepumper i ditt distrikt.

Sammenlign priser og tilbud på varmepumper. Fyll ut skjemaet under, lykke til! 

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more