Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

iHus

iHus Eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra iHus.

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare iHus Eiendomsmegler. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

iHus

 

iHus drives av daglig leder Geir Ole Reiakvam og er et franchise som ikke har noen forbindelse til bank. iHus Eiendomsmegling ble stiftet i 2000 og er franchisegiver og hovedkontoret til alle iHus meglerkontorene. Hovedkontoret ligger på Frogner, sentralt i Oslo.

iHus
4 (80%) 5 votes

Strategi

 

iHus fokuserer mye på kunder som har en urban og ungdommelig profil. Flere av boligsalgene deres har hatt en ganske annerledes og spenstig profil, hvor de for eksempel har kjørt på temaer som «Beach party». Da har de dekorert boligen med palmer og alt annet som hørte til.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more