Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra IF

IF forsikringsselskap

If forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare If Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

IF Forsikring

IF forsikring har et samarbeid med Trygg Trafikk, de er et samfunnsengasjert forsikringsselskap. If tilbyr forsikringer til kunder i Norge, Sverige, Baltikum og Danmark. Deres fokus er at kundene skal føle seg trygge. Det skal lønne seg å være kunde hos If, det er derfor flere fordeler med å være kunde hos dem. De har et eget fordelsprogram og egenandelsfordel for privatkunder.

Hvorfor IF

If har mange forskjellige forsikringer som skal dekke alle sine behov. Med sine superforsikringer er du godt dekket og vil kunne føle deg trygg. Samtidig har de egne fordelsprogrammer som gir bedre priser.

IF skadeforsikring

If forsikring er flinke på skadebehandling, de har en kort behandlingstid på 24 timer. Da har de løst over halvparten av skadesakene som kommer inn. Av alle kundene som har hatt en skade har de gitt en karakter på 8,8. Når et uhell skjer er If best, de har markedsledende bygningsekspertise som kan hjelpe deg med en gang noe skjer.

IF bilforsikring

Med If sin bilforsikring vil du ikke få bonustap hvis du får en parkeringsskade. Ved andre skader vil du maks miste 10% av bonuspoengene dine.

If forsikring har 5 forskjellige bilforsikringer. Det er ansvarforsikring, delkasko, kasko uten leiebil, kasko og super. Ansvarsforsikring er for de som ikke ønsker mer dekning enn det som er pålagt. Delkasko er et bra valg for litt eldre biler. Kasko og kasko med leiebil kan være lurt å velge om du har en nyere bil.  Super forsikring er for deg som ønsker maksimal dekning.

IF Forsikring
4.5 (90%) 2 votes

IF reiseforsikring

IF har flere forskjellige typer av reiseforsikring. De har helårs reise, enkeltreise, enkeltreise ungdom, student i utlandet og au pair forsikring. Når du skal velge reiseforsikring er det anbefalt å ha en helårs forsikring.

If forsikring har standard helårsforsikring og super. Hvis du har superforsikring skal du i tillegg få dekket:

  • Ved et uhell skal forsikringen dekke skade på tingene dine
  • Egenandel på leiebil og tap av bilnøkler
  • Hvis du ikke får vært med på en arrangement, og overnatting som skyldes forsinkelse
  • Hvis du velger å flytte forsikringene til If vil de hjelpe deg, samtidig som du skal få like gode vilkår som du hadde
  • Reiser på inntil 60 dager dekkes.

 IF superforsikring

Flere av forsikringene til If har superdekning. Om du bruker en av disse kan du være trygg på at du har en av markedets beste forsikringer. Finner du ut at ditt forrige selskap hadde bedre vilkår, kan du vise dette og IF vil erstatte sine gamle med de nye.

Forsikringene som omfattes av supergarantien er:

  • Super husforsikring
  • Super innboforsikring
  • Super bilforsikring
  • Super reiseforsikring
  • Super hytteforsikring

Erfaring med IF Forsikring

If er et stort forsikringsselskap med mange fornøyde kunder. Dette kan være fordi de tilbyr forsikringer som passer for enhver person. Om du ønsker å lese andre sine erfaringer med If forsikring kan du gjøre dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.