Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Hva skal du velge av innvendig solskjerming?

Hva skal du velge av innvendig solskjerming?
4.5 (89.47%) 38 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

PersiennerVelg blant ulike løsninger på innvendig solskjerming

Innvendige persienner skjermer godt mot solen og er et godt alternativ i hjemmet. Derimot har ikke persienner innvendig en like stor varmeavvisende effekt som utvendige persienner.

Du kan få innvendige persienner med ulik lamellbredde. Utvalget er stort og du kan få persienner med skreddersøm, standardmål og persienner du kan tilpasse selv.

+ Veldig anvendelige

– Krever rengjøring og støvtørking

– Stopper ikke solvarme

 

Rullegardiner

Om du vil ha solskjerming som både er dekorativt og funksjonelt, er rullegardiner svaret. De kan fås i mange forskjellige farger, strukturer, og kvaliteter. Videre er de lette å tilpasse og virker både lysdempende og varmereflekterende.

+ Enkel rengjøring

+ Stopper solvarme

 

Solfilm

Vindusfilm, eller solfilm, monteres rett på vinduet. Solfilmen har et UV-filter som beskytter møbler og annet i huset mot falming. I tillegg beskytter en god solfilm mot solvarme. Avhengig av type, kan visse typer solfilm blokkere rundt 80 prosent av strålingsvarmen fra solen. Videre virker den isolerende og hindrer innsyn. Solfilm kommer i mange ulike farger og valører, og levetiden og garantier varierer fra produkt til produkt.

+ Krever minimalt med rengjøring

+ Kan stoppe solvarme

 

Lamellgardiner

Lamellgardiner er på samme måte som en vertikal persienne. Lamellgardiner kan fås med skreddersøm eller standardmål, og du kan lett tilpasse disse selv. De kommer i ulike kvaliteter og farger, så det er kun fantasien som setter grenser for miksing av farger.

+ Dekker store flater

– Stopper ikke solvarme

Plissé

Plisségardiner er et alternativ med gode solbekyttende egenskaper som er lite plasskrevende. Plissé kommer i mange ulike vevstyper og farger. Valg av vevstype avgjør hvor mye lys du faktisk får inn i rommet. Plisségardiner kan også fås med flammehemmede tekstiler.

+ Stilfullt og lite plasskrevende

– Krever rengjøring og stopper ikke solvarme

Annen innvendig solskjerming

I tillegg til overnevnte, finnes det mange andre typer for innvendig solskjerming. Du har selvfølgelig gardiner; liftgardiner, panelgardiner, rullegardiner, og så videre.

 

Hvilken innvendig solskjerming skal du velge?

Det er mye å velge mellom, men vi har samlet både ledende og mindre leverandører for deg slik at du enkelt og raskt kan finne den løsningen du ønsker til best pris.

 

Ved å fylle ut skjemaet nedenfor vil du enkelt få opp de leverandørene som passer dine krav.  Du vil deretter motta de beste tilbudene fra de leverandørene du velger med løsninger og priser som passer dine behov. På denne måten vil du raskt kunne sammenligne løsninger og velge det tilbudet du ønsker.