Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Husk dette før visning!

Husk dette før visning!
4.5 (90%) 52 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Vask som om du får svigerforeldrene dine på besøk for første gang. Førsteinntrykket er ekstremt viktig, både når du skal få deg ny jobb og når du skal selge bolig.

Førsteinntrykk viktig på visning

Når man går på boligvisning, er man kanskje innom to-tre-fire boliger på samme dag. Da blir det ikke så lang tid på hver bolig. Derfor er det viktig at det fester seg et positivt inntrykk av din bolig med en gang kjøperne kommer over dørstokken – eller inn hageporten. Hvis de får et positivt førsteinntrykk er det vanskeligere å bryte ned interessen på eiendommen i etterkant. Følelsen og stemningen man får de første sekundene man går inn i boligen bestemmer hva slags inntrykk vi får. Det kan være en god lukt eller stearinlys som er prikken over i’en.

De viktigste du må huske på før en visning:

  • Ikke la barnas sykler henge og slenge på gårdsplassen. Inn i garasjen med dem.
  • Ha det lyst  og ryddig i inngangspartiet. Ta bort egne sko og jakker. Ofte er gangen et rom uten vindu eller annet naturlig lys. Sett opp bedre lys.
  • Rydd og vask. La det skinne av gulvene, tørk av speil og vindu.
  • Ta bort møbler som er praktiske, men tar mye plass.
  • Du behøver ikke ha maks antall stoler rundt hele spisebordet. Ta iallfall bort eventuelle stoler ved bordendene.
  • Pass på at det er frisk luft inne. Unngå røyk- og matlukt.
  • Rydd i boden(e). Kast alt unødvendig. Det bør være god nok plass til at kjøperne kan gå inn i boden og få en god romfølelse.
  • Lei en ekstern bod. Det er mulig du behøver lagringsplass for alle tingene som tar opp for mye plass på visningen. Lei en ekstern bod eller en stor lager-tilhenger.
  • Ha det nøytralt, men ikke overdriv: Meglere anbefaler ofte å ta bort familiebilder og andre personlige eiendeler. Men ikke gjør det fullstendig upersonlig, kjøperne vil kjøpe av et menneske, ikke en IKEA-katalog.
  • Stell plenen og blomstene. Ikke la det være ugress og ukontrollert.

Boligstylist til visning?

Du kan også vurdere å investere i en boligstylist. Det koster litt ekstra, men de har ofte kunnskap om detaljer og klare ideer om hva man bør gjøre som man ikke har selv. Dette har blitt mer og mer populært, og du vil mest sannsynlig vil du tjene inn dette i salget.

Finn beste eiendomsmegler

Nå kan du sammenligne og finne beste eiendomsmegler i ditt område raskt og enkelt. Fyll ut skjema under og velg hvilke meglere du vil sammenligne. Lykke til!

Hvordan velge megler?

Hvordan skal du velge riktig eiendomsmegler? Her er 6 tips for hvordan du finner den beste megleren når du skal selge bolig.

read more