Havnet i gjeldsknipa?

Havnet i gjeldsknipa?
4.6 (91.61%) 31 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Er du en av de mange som har havnet i gjeldsknipa og har litt for mye gjeld på kredittkort og smålån? Kjøpte du ferien på avbetaling eller betalte du siste bilservice med kredittkort? Ble du kanskje fristet til å fornye garderoben med kredittkortet? Mange er i samme situasjon som deg.

 

Samle forbrukslån og smålån til ett lån

Med mange smålån må du betale gebyrer på hvert enkelt lån du har, noe som fører til flere hundre kroner ekstra hver termin. Det lønner seg med andre ord å samle alle disse beløpene til ett stort lån.

Du betaler da kun på ett lån, i stedet for mange små. Det betyr at du forholder deg kun til én långiver og har derfor kun én faktura å betale. Det gir deg en lettere og bedre oversikt over din økonomiske situasjon.

 

Hvor gode betingelser kan du få?

Alle kan få tilbud på å samle smålån eller refinansiere forbrukslån så lenge du ikke har betalingsanmerkninger og fast inntekt fra enten jobb eller trygd. Hvor lav rente, lave termingebyrer og nedbetalingstid du får, avhenger av hvor mye gjeld du har.

 

Få tilbud på å samle og refinansiere lån

Gjennom Tjenestetorget sparer du både tid og penger. Fyll ut ett skjema, velg hvilke banker du ønsker tilbud fra og motta tilbud gratis og uforpliktende! På den måten kan du sammenligne og være sikker på at du velger beste tilbud.

Slik blir du kvitt dyr gjeld

Skaff oversikt, lag et enkelt budsjett, kontakt dine kreditorer og samle smålånene. Vi viser deg hvordan du kan få ned gjeld på en enkel måte.

read more

Sånn finner du billige julegaver

Slik finner du billige julegaver og får juleråd. Ikke fortvil, du er ikke alene. Mangler du fortsatt de fleste julegavene? Bruk våre råd for å få gavepengene til å vare litt lenger.

read more