Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Har du forsikring på plass før ferien?

Har du forsikring på plass før ferien?
4.7 (93.33%) 3 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Ikke bare reiseforsikring

Det er snart juli og nordmenn skal legge ut på feriereiser i inn og utland, den o så store fellesferien er nemlig snart over oss. Den måneden når ting blir mer stille i Norge, ettersom veldig mange velger å reise utenlands. Men det er en bransje som er veldig aktive i fellesferien og det er de som driver med innbrudd. Enten det er vanlige norske innbruddstyver som opererer alene eller i små grupper, eller det er de østeuropeiske bandene som raider rundt i norske nabolag. Sjekk at du har rett forsikring.

Forsikringer hjemme

Med andre ord så gjelder det å ha forsikringene hjemme i orden når man reiser. Man bør ha både boligforsikring og innboforsikring, samt den rette forsikringen på bilene og andre kjøretøy som står i garasjen. Det er viktig at du har husforsikringen på plass ettersom det kan bli gjort skader på huset enten når det er innbrudd eller om det begynner å brenne i boligen mens dere er bortreist. Et godt tips her er å ha gode systemer med boligalarm på plass slik at dere kan holde kontrollen på hva som skjer i huset selv når dere er på ferie.

Finn beste tilbud

Er det slik at du ikke har disse forsikringene på plass, og samtidig har behov for en god reiseforsikring? Da har du fremdeles tid på deg til å finne et nytt forsikringsselskap som kan gi deg gode tilbud på alle forsikringene som du trenger. Det er en god måte å spare penger også på reiseforsikringen, ettersom du får gode avslag på prisen som totalkunde. Det er jo greit å sørge for at man har litt ekstra penger i reisekassa? Ved å samle alle forsikringene hos en leverandør kan du nemlig spare tusener, bare se på Ida Haus og hvor mye hun sparte.

Ta gjerne kontakt med oss for gode tilbud på forsikringer.