Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Gjensidige

Gjensidige forsikringsselskap

Gjensidige Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Gjensidige Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Gjensidige Forsikring

Gjensidige forsikring har tilbudt forsikringer i over 200 år. De er notert på Oslo Børs og er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap. Gjensidige forsikring tilbyr et bredt utvalg av produkter og har en stor kundegruppe. De har avtaler med forskjellige organisasjoner. Om du er medlem av en organisasjon som de avtale med, vil du få rabatt.

Hvorfor Gjensidige

Gjensidige har mange års erfaring med forsikring. De er et mer utviklet forsikringsselskap enn mange andre selskaper. På denne tiden har de klart å tilegne seg informasjon om hva som er viktig for deres kunder, dette gjelder både forsikring og dekning.

Gjensidige reiseforsikring

Gjensidige sin reiseforsikring har blitt enda bedre enn før. Du kan velge om forsikringen skal dekke kun deg eller hele familien. Hvis du har en familieforsikring vil barna dine være forsikret frem til det året til fyller 20 år.

Du kan velge mellom reiseforsikring pluss og standard reiseforsikring. Reiseforsikring pluss er for de som ønsker maksimal dekning.

Gjensidige bilforsikring

Gjensidige mener at du vil oppleve trygghet med en god bilforsikring. Derfor har de flere forskjellige forsikringer, slik at alle får dekket sitt behov. Uansett hvilke forsikring du velger får du ikke mer enn 10% i bonustap ved en skade. Dette er den raskeste opptjeningen av bonuspoeng på markedet.

Forsikringene som gjensidige har er:

  • Bil Ansvar
  • Bil Delkasko
  • Bil Kasko
  • Bil Pluss

Gjensidige Forsikring
4.8 (96%) 5 votes

Gjensidige hundeforsikring

Hvis hunden din blir syk eller i verstefall dør kan det bli dyrt uten forsikring. Det kan være trygt å vite at du har en hundeforsikring dersom det skulle skjedd et uhell med hunden din. Det å vite at forsikringene dine dekker disse kostander kan gi en betryggende følelse.

Hos Gjensidige kan du velge akkurat hvilke vilkår til hundeforsikringen som passer deg og din hund. Du kan velge hvilken dekning du vil at forsikringen skal ha. På denne måten slipper du unødvendige vilkår som ikke passer.

Gjensidige barneforsikring

Barnet ditt er det mest dyrebare du har i livet, så ikke glem å forsikre det. Gjensidige sin barneforsikring gir deg en av markedets beste uføredekninger. Du vil få utbetalt høye beløp for dagpenger om du er på sykehuset og tilgang til legetimer på nettbrett og mobil.

Forsikringen er utfyllende der hvor det offentlig tilbudet ikke gjelder, ved ulykke og alvorlig sykdom. Den er også til god hjelp hvis det skjer mindre og vanlige sykdommer.

Barneforsikringen til Gjensidige har flere ganger blitt kåret til en av de beste forsikringene i markedet av Foreldre.no og Norsk Familieøkonomi – Den ble det i år også.

Erfaring med Gjensidige Forsikring

Gjensidige forsikring har over 200 års erfaring som forsikringsselskap. Det vil si at de har gjort en del riktige ting. Ønsker du å se hva slags erfaringer andre har med selskapet kan du søke etter dette på nettet.

 Les mer på gjensidigeforsikring.no

Gjensidige har mange forskjellige forsikringer som skal passe alle sine behov. For flere opplysninger om Gjensidige forsikring og hva de tilbyr, kan du gå inn på deres hjemmeside gjensidigeforsikring.no.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.