Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Finn

Garasjeport
i Egersund

Spar tid på å få tilbud på Garasjeport fra flere, med ett skjema på få minutter. Spar penger på å la dem konkurrere om deg.

 

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

 

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Garasjeport

Enten du har bygget, skal bygge eller bare trenger å erstatte den garasjeporten du har, så bør du bruke tid på å finne den beste garasjeporten som passer ditt budsjett og dine behov. Vi gir deg noen tips på veien!

Det er ganske mye å huske på om man skal bygge eller renovere en garasje og garasjeporten er selvfølgelig en av tingene. Noen velger gjerne å bygge garasje samtidig som de bygger huset, hvilket selvfølgelig kan gjøre at det hele blir meget billigere ettersom man gjerne har samme entreprenør på det meste. Det gjør det også lettere å få det i samme design som resten av arkitekturen.

Du bør velge en leverandør som har godt utvalg slik at du kan skreddersy din garasjeport så den blir akkurat slik som du ønsker den skal være. Du bør ha godt utvalg i vor eksempel vinduer, farger, overflatestruktur og material. Husk at firma som leverer produkter fra nordiske land, leverer produkter som er mer tilpasset det nordiske klimaet.

Forskjellige typer garasjeporter

Det finnes mange forskjellige typer garasjeporter. Det finnes leddporter som åpnes loddrett hvilket er plassbesparende både i garasjen og i innkjørselen som da holdes helt fri. Dette er den mest fleksible løsningen som passer de fleste garasjer. Vippeporter er også et godt alternativ og som navnet sier så vippes porten opp og dette er velprøvd teknologi som sikrer både kvalitet og sikkerhet. Ellers er det også et alternativ til og det er rulleporten, som gjerne også fås med motor som da ruller garasjeporten opp. Den tar et begrenset område av garasjen og den sørger for god plass foran porten, så du kan kjøre helt inn når du skal parkere. Skal du ha en større port, kan en industriport være løsningen.

Garasjeport-priser

Når du skal kjøpe garasjeport er det viktig å sette seg inn i prisene på de forskjellige alternativene og det tilbehøret du ønsker. Er det for eksempel slik at du skal ha ytterdør og garasjeport i samme design, så er det greit å sjekke om du finner steder der dette er mulig og til normale priser. Prisene varierer selvsagt fra leverandør til leverandør, og det er avhengig av hvilke produkter de leverer. En annen ting som kan være med å påvirke prisene er hvorvidt du får garantier eller ikke og hvilke materialer som leverandøren benytter seg av.

Billig garasjeport

Mange tenker at garasjeporten og andre ting til garasjen kanskje er stedet man kan spare noen kroner. Garasjen kommer gjerne sist i byggeprosjektet og det kan være så enkelt som at ting har gått over budsjettet og man har behov for å spare penger inn på noen punkter. For å finne billige garasjeporter er det mange måter man kan gå frem. Først og fremst sjekk med venner, kollegaer og bekjente om du har en leverandør som de anbefaler. Sjekk så opp de forskjellige du får tips om, og se om de har noen garasjeporter som er aktuelle for deg og dekker dine behov.

Sett sammen et ønske om en garasjeport, der du sier noe om hva du ønsker og hvilke produkter du har behov for til din garasjeport. Send så dette ut til forskjellige selskaper som leverer garasjeporter. Da kan de kontakte deg med tilbud slik at du ser hva de kan tilby deg av både produkter, tjenester og ikke minst priser. Så kan du velge det produktet som du syns ser best ut. Ikke vær redd for å be de aktuelle om å komme på befaring så du kan se hva de har å tilby.

Legg garasjeporten ut på anbud

Ja, dette er faktisk også et alternativ. Samle sammen informasjonen om garasjen din, hva slags garasjeport du trenger og hvilke funksjoner det er viktig for deg at garasjeporten har. Med alle spesifikasjoner er det lett for deg å legge ut prosjektet ditt på anbud. Det vil si at du legger ut hva du trenger enten det er produkter eller tjenester, og så vil de forskjellige leverandørene ta kontakt med deg. De vil levere deg tilbud på det du ønsker, etter dine spesifikasjoner. Du kan så gå gjennom alle tilbudene du får og se hva som passer deg og din garasje.

Isolert garasjeport

Er det nødvendig for deg å ha helt eller delvis isolert garasjeport? Det behøver slett ikke være nødvendig men i noen tilfeller er det greit. Som for eksempel om du har stor garasje og du har område der inne hvor du skal jobbe med hobby og oppbevare ting. For mye fuktighet eller vind kan gjøre at det kommer rust på både biler og utstyr som står i garasjen. Man har kanskje varmeelementer i garasjen også, ettersom man skal oppholde seg der en del. Da er det viktig at både garasje og garasjedør er isolert slik at varmen ikke slipper ut og kulden ikke slipper inn. En uisolert port vil også ha noe svakere konstruksjon og dermed ikke ha samme styrke og holdbarhet som en isolert port.

Garasjedør

I noen tilfeller kan det være at du ønsker en helt vanlig garasjedør også, ved siden av garasjeporten eller andre steder på garasjen. Hvor den plasseres er jo avhengig av design på garasjen og hvor mye rom det er satt opp rundt der bilen skal parkere. Det har selvfølgelig også litt med selve funksjonen av garasjen å gjøre. Skal man ha verksted, mancave eller andre ting i garasjen, er det greit at døren står logisk plassert og ikke ender opp med å være i veien. Da slipper man gjerne å gå gjennom garasjeporten når man skal inn og ut av garasjen. Se gjerne etter steder hvor du kan få dører i samme design som garasjeportene.

Tenk sikkerhet

Ta gjerne en tur til leverandørene og be dem vise deg de forskjellige modellene de har og hvilke sikkerhetstiltak de har. Skal du ha en garasjeport er det viktig at den er trygg for familiens barn, kjæledyr og voksne. Det er så utrolig dumt hvis det viser seg at fingre lett kommer i klem. Vi vet jo alle at barn generelt sett tar enhver beskjed om å ikke røre, som en ren oppfordring. Så Se på portens konstruksjon, kan den for eksempel falle fort ned eller har den god klembeskyttelse? Alt dette er ting det er viktig å være obs på.

Dobbel garasjeport

Har dere to biler eller planer om å ha to biler? Eller trenger dere bare god plass til bil, båt eller andre kjøretøy? Da kan det være greit med en dobbel garasje med dobbel garasjeport. Det er en billigere måte å løse det på enn å ha to separate garasjeporter. Med en port sparer du strøm ettersom du bare åpner en port, og ikke to. Det gjelder også å velge en dobbel garasjeport som har et bra design og ikke minst bra funksjon. Kanskje det er noen som egner seg bedre til å ha som dobbel garasjeport.

Garasjeportåpner

En god garasjeport åpner er viktig å ha. De fleste vil ha alt sånt utstyr inkludert i sine pakker, men spør for å være sikker. Kanskje vurderer du motoriserte garasjeporter? Se også på hvilke automatiske løsninger de har og hvilke funksjoner garasjeportåpneren har. Har den for eksempel begrenset rekkevidde så du ikke kan åpne før du står rett foran? Eller har den grei rekkevidde så du kan åpne garasjeporten mens du er nede i gata? Velg en garasjeportåpner som tilfredsstiller dine behov.

Det er mye annet også som du bør tenke på. Hvor høy må garasjeporten være? Hvor bred? Har de forskjellige elementene i garasjeporten blitt EU-godkjent så de er godkjente til bruk i Norge? Vil du kanskje ha portautomatikk som kan være med på å tenne utelys eller lys i garasjen? Mange tenker at de kan montere garasjedørene selv, men finner fort ut at det er en ganske vanskelig jobb. Det betyr at de må hyre inn noen for å gjøre det. Det beste er å sørge for å få klargjort dette og bestilt montører når man bestiller garasjeporten.

Husk papirmølla!

Om du skal bygge helt ny garasje så er det en del lover og forskrifter du må forholde deg til. Du må også søke en del tillatelser og sånn slik at du har tillatelse fra kommunen til å bygge. Så om du har planer om å bygge en garasje så bør du ta kontakt med en saksbehandler i kommunen slik at de kan hjelpe deg med ditt garasjeprosjekt.

Det er en del ting som trengs når du skal levere inn søknad om byggetillatelse på garasjer opp til 70 m2, deriblant en gjenpart av nabovarsel med signert kvitteringsliste, et inntegnet situasjonskart, tegning med terrenglinjer og estetisk redegjørelse. Skal du bygge garasje som er større enn 70 m2 så trenger du pgså opplysning om tiltakets ytre rammer, signerte ansvarspapirer og søknader.  Det er også viktig at man følger byggteknisk forskrift og branntekniske krav slik at garasjen blir så trygg som overhode mulig.

Med all denne kunnskapen her så er det ingen grunn til at du ikke skulle klare å velge den rette garasjeporten for din garasje. Er du på jakt etter en anbudstjeneste som du kan prøve ut har tjenestetorget også tilgang på flere leverandører innen garasjeporter nå.

Valg av garasjeportåpner

Har du først prøvd en garasjeportåpner, vil du ikke gå tilbake til den gamle løsningen. Med en garasjeportåpner sparer du deg selv og kroppen din for flere tunge løft, samtidig som det sliter mindre på garasjeporten med de dempede bevegelsene.

read more

Billig garasjeport? Slik får du det

Det er mange typer garasjeporter å velge mellom i dag, så om du er på jakt etter en ny bør du ha tungen rett i munnen. Noen garasjeporter er kanskje mer praktiske for en med en liten innkjørsel, mens en annen for den som ønsker god plass i garasjen.

read more