Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Icon input - Email

Finn riktig solskjerming nå

Finn riktig solskjerming nå
4.4 (88.57%) 7 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Nå titter solen frem igjen etter vinteren. Det merker vi kanskje ekstra godt når den lyser opp hjemmene våre. Riktig solskjerming kan gi bedre innetemperatur og behagelig inneklima. Det finnes flere typer skjerming avhengig av om du vil ha det innvendig eller utvendig.

Utvendig skjerming av sol

Den vanligste typen utvendig avskjerming er markiser eller persienner. Markiser holder varmen ute av huset samtidig som de gir skygge utenfor huset. De skjermer møbler for sol inne. Du kan også utnytte skyggen når du sitter ute og koser deg. Persienner gir bra utsyn samtidig som det hindrer innsyn. De stopper varmen før den kommer inn i rommet. Persienner tåler også vær og vind bedre enn annen type fasadeprodukter.

Innvendig skjerming av sol

Hvis du ønsker innvendig avskjerming kan du for eksempel velge rullegardiner eller innvendig persienner. Rullegardiner er lette å tilpasse, virker lysdempende og varmereflekterende samtidig som de er dekorative. Persienner er også dekorative og gir minimalt med lysinnslipp. De kommer i variert materiale som stoff, tre eller metall.

Finn beste leverandør av solskjerming

Er du usikker på hvilken løsning du skal gå for er det lurt å få råd fra en fagmann. Vi har samlet flere dyktige leverandører slik at du enkelt kan sammenligne og motta tilbud fra flere. På den måten vil du finne den løsning som passer deg best til best pris.

Utvendig solskjerming: inspirasjon

Vurdere du å investere i utvendig solskjerming? På varme sommerdager kan det gjøre godt med litt skygge utenfor huset. Finn inspirasjon til ulike typer utvendig solskjerming her!

read more

Når det blir for mye sol

Sola har gjort sitt inntog og for mange blir det rett og slett for mye sol, da kan det være aktuelt å velge solskjerming som gjør ting litt mer behagelig. Dette må du huske på når du skal velge solskjerming.

read more
Side 1 av 3123