Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Finn billigste varmepumpe for deg

Finn billigste varmepumpe for deg
4.4 (88.24%) 34 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Det finnes flere typer varmepumper og de varierer veldig i blant annet ytelse, kvalitet og pris. Noen varmepumper produserer nok varme for en hel enebolig, mens andre passer bedre til en mindre leilighet. Noen pumper er vegghengt og noen plasseres på gulvet. Det krever litt undersøkelse for å finne varmepumpen som passer best for ditt behov.

 

Når man skal velge varmepumpe skiller man mellom klimasoner. De deles opp i kald klimasone, temperert klimasone og varm klimasone. Norge tilhører i hovedsak den kalde klimasonen. Kystnære strøk i Norge har mildere vintre, mens innlandet eller Nord-Norge er kaldere. Ytelsen varmepumpen bør ha vil derfor variere ut i fra hvor du bor i landet. På mildere steder er ikke ytelsen like viktig som i kalde områder.

 

Hva skal du se etterSjekk priser og tilbud på varmepumper utenfor sesong

Ytelse: Viktig for de som vil ha de beste og kraftigste varmepumpene på markedet og har et høyt budsjett.

Pris: Passer for de som er på jakt etter den modellen som gir deg mest for pengene. De som vil tjene inn investeringen så raskt som mulig.

Kompromiss ytelse og pris: Passer for de som ønsker et kompromiss mellom kostnadene og kvaliteten. Viktig for de som er ute etter å spare penger, men også er opptatt av ytelse.

 

Forbukerrådets varmepumpeguide

Du kan også les en mer detaljert sammenligning av varmepumper i Forbrukerrådets store varmepumpeguide 2015. De har sammenlignet 94 luft til luft varmepumper fra 14 produsenter og gir deg en full oversikt over spesifikasjonene og prisene på disse. Undersøkelsen til Forbrukerrådet sier ikke noe om design, filtre, spesialfunksjoner, kvalitet eller levetid. Den har kun fokus på tekniske data. En varmepumpe med høy kvalitet vil fungere fint år etter år, men en billigere pumpe kan ha kortere levetid.

 

Er du usikker på hvilken type varmepumpe som passer for deg er det lurt å kontakte en leverandør og høre om de kan anbefale noen varmepumper som passer for deg der du bor.

Kom i kontakt med en leverandør nå

 

Sammenlign tilbud og priser

Nå kan du raskt og enkelt sammenligne tilbud og priser fra forskjellige leverandører ved å fylle inn skjemaet nedenfor. Du kan også sammenligne dette mot resultatene til Forbrukerrådet.

 

Kilde: Forbrukerrådet.no

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more