Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Eika

Eika Forsikring

Eika Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Eika Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Eika Forsikring

Eika forsikring AS ble etablert i 1999, de tilbyr et vidt spekter med produkter som skal dekke alle behovene til landbrukskunder, bedrifter og privatpersoner. Ved å gå inn på deres hjemmeside kan du se deres mest solgte produkter.

Tidligere kalt Terra Forsikring

Eika forsikring ble som tidligere nevnt stiftet i 1999, i November 2000 ble navnet endret til Terra. I 2012 besluttet styre å gå tilbake til det tidligere navnet Eika. Dette ble gjennomført 21 mars 2013 etter godkjenning fra finanstilsynet og vedtak i generalforsamlingen.

Hvorfor Eika

Eika Forsikring hadde i 2017 Norges mest fornøyde skadeforsikringskunder. De kom best ut fra EPSI Norge sine målinger og hadde en kundetilfredshet score på 75,5. De blir godt omtalt når en skade skjer. Forsikringskunder føler at det er en rask og god skadehåndtering. Bedriftskundene er også veldig fornøyde, her ligger Eika forsikring på en andre plass med 71,9 poeng.

Eika bilforsikring

Eika bilforsikring har en av de beste bonuser på markedet. De har en startbonus på 50% hvor det er maks 5 år til du vil få toppbonusen. De tilbyr fire forskjellige bilforsikringer, ansvarsforsikring, delkasko, kasko og bil pluss.

  • Ansvarsforsikringen er for deg om du kun ønsker det som er lovpålagt
  • Kasko egner seg spesielt for deg som har en ny bil eller en bil med høy verdi
  • Delkasko er lurt om du har en eldre bil
  • Bil Pluss må du velge om du ønsker den beste sikkerheten

Med bil pluss får du leiebil i hele perioden som bilen din er på reparasjon. Ved valg av Bil pluss vil du også være dekket om du fyller feil type bensin. Da vil rensing og tømming av tanken være dekket.

Eika Forsikring
4 (80%) 4 votes

Eika skadeforsikring

Eika Forsikring tilbyr flere forskjellige forsikringer, de skreddersyr sine produkter etter sine kunders behov slik at de blir dekket på best mulig måte.

Her er produktene som Eika forsikring tilbyr:

  • Husforsikring
  • Bilforsikring
  • Innboforsikring
  • Hytteforsikring
  • UNG-forsikring
  • Reiseforsikring

Eika innboforsikring

Eika Forsikring har to typer innboforsikring, Innbo pluss og en ordinær innbo forsikring. De er opptatt av at om noe skjer skal du ikke stå på bar bakke, dette skal ikke skje om du bruker deres innbo forsikring.

Innbopluss dekker hvis det oppstår en overraskende hendelse uansett hvor du er i verden. Om tingene dine blir skadet under flytting dekkes det. Uhellsforsikring er inkludert i denne forsikringen.

Den ordinære innboforsikringen skal dekke om det kommer skade i følge av vann, brann og tyveri. Hvis det er naturskade dekkes gjenstander i hjemmet ditt og møbler. Denne forsikringen har også rettshjelp.

Erfaring med Eika Forsikring

Det tyder på at flere har gode erfaringer med Eika forsikring, de kom jo i 2017 på førsteplass i EPSI Norge sine målinger. Ønsker du å lese om flere erfaringer kan du gå inn på deres hjemmeside eller søke på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.