Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler fra Eiendomsmegler 1

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Eiendomsmegler 1. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en eiendomsmeglerkjede som er en del av Sparebanken 1 Gruppen. Eiendomsmeglervirksomheten er i en allianse som består av 11 selskaper. De har mange kontorer over hele landet, hvor de baserer seg på bankfilialene til Sparebank 1 Gruppen.

Markedsandel

I dag er Eiendomsmegler 1 Norges største eiendomsmeglerkjede målt i antall boliger som er solgt.

Historie

Eiendomsmegler 1 ble etablert i 1996 sammen med Sparebank 1 Gruppen. Da gikk et større antall lokale sparebanker sammen og dannet en bankallianse med den intensjon om å få et tilsvarende sterkt merkevarenavn som for eksempel de nasjonale bankene som Nordea og DNB. Det var flere av sparebankene som allerede hadde en eiendomsmeglervirksomhet, og som en del av denne alliansen ble resultatet at det ble et av Norges sterkeste merkenavn som ble opprettet.

Eiendomsmegler 1
4.3 (85%) 4 votes

Hvorfor velge Eiendomsmegler 1?

I Oslo og Akershus er det over hundre eiendomsmeglere som elsker det de jobber med. De er fordelt på 26 forskjellige lokalkontorer i begge fylkene. Vi er derfor godt kjent som den som er på fornavn med postmannen. Det er viktig at man er lokalt kjent når det kommer til bolighandel. Ettersom vi har det gode samarbeidet med Sparebank 1 gir dette gode resultater for våre kunder. Ved å ha et godt samarbeid med banken kan vi raskt avklare finansieringen til kjøpere som ønsker å være med i en budrunde. Dette skaper flere potensielle budgivere.

Jobb i EiendomsMegler 1

Merkenavn, kundegrunnlag og størrelsen er de viktigste faktorene som trekker nye meglere til Eiendomsmegler 1. I stillingsannonsene legges det stor vekt på goder som arbeidsverktøy og inntjeningsmuligheter.

Eiendomsmegler 1 vil alltid være klar for å hjelpe deg med:

  • Verdivurdering av boligen du eier i dag
  • Rådgiver for deg som ser etter ny bolig
  • Tips og råd til hvordan du kan oppnå best salgspris på boligen din
  • Uforpliktende tilbud på boligsalget
  • Eller bare generell boligsnakk

Les flere artikler om Eiendomsmegler

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.