Eie Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra Eie Eiendomsmegling

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Eie Eiendomsmegling. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Eie Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegling lever av at meglere skal levere best kvalitet og kompetanse i hvert eneste oppdrag.  De vet at fornøyde kunder er det viktigste som gjelder. Alle oppdrag skal være fortjent og gjennomføres best mulig. Eie Eiendomsmegling er opptatt av at de ikke bare skal snakke om å levere best men faktisk gjennomføre. De tilpasser seg og finner nye kreative metoder de kan levere på i forhold til det samfunnet vi lever i.

Siden oppstart har Eie Eiendomsmegling vunnet flere Gullmeglere og mottatt flere nominasjoner for deres nyvinninger. Dette er inspirerende og gir iver til å tenkte nytt og finne andre nye verktøy som kan hjelpe våre kunder hver eneste dag.

 

 

Eie Eiendomsmegling
4.5 (90%) 2 votes

Historie og Markedsandel

Eie Eiendomsmegling ble etablert i 2006 av eiendomsmeglerne Magne Blindheim og Kairon Wongraven. Eie er Norges største privateide eiendomsmeglerkjede og har over 40 kontorer i hele landet. De har solgt rundt 35.000 boliger siden oppstart.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more