Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

Det er viktig å velge riktig megler

Det er viktig å velge riktig eiendomsmegler
4.5 (90%) 2 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Vurderer du å selge boligen din? Da er det viktigste du gjør å finne deg riktig megler. En megler som kan selge boligen din til en pris du blir fornøyd med.

Det finnes utrolig mange meglere og alle vil gjerne hjelpe deg med både salg og kjøp. De brenner for å selge eiendommer.

Velg en som har solgt boliger i nærheten

Det er spesielt to ting som er viktig når man skal finne sin perfekte megler. Det første på lista er at megleren du velger har solgt andre boliger i nærområdet. Det er utrolig viktig at megleren kjenner til området, da er det lettere å finne fordelene som gjør at salget går den veien man ønsker. Kjenner megleren til området, vil han eller hun vite hva som må til for å trekke til seg kjøperne. Det er en veldig god start!

Selve tilbudet

Den andre tingen på lista er minst like viktig å legge vekt på – det faktiske tilbudet. Dette betyr at du burde innhente flere tilbud, slik at du kan sammenligne. Da vil du enkelt kunne se hva som lønner seg, hva som er det beste tilbudet.

Tenk også på magefølelsen

Når du har hatt fokus på at megleren skal kjenne til området og på pris/helheten av tilbudet, kan du bruke magefølelsen din til å gjøre resten av jobben. Ofte er denne magefølelsen veldig god å ha, og den har helt sikkert oppstått på bakgrunn av noe du har oppdaget eller erfart. Før du vet ordet av det har du da en knallgod megler som hjelper deg til å selge huset eller leiligheten til en topp pris!

Sammenlign meglere

Det kan selvfølgelig også være lurt å gjøre noen undersøkelser før du velger megler. For eksempel kan det være smart å sjekke referanser og erfaringer andre har hatt tidligere. Dette hjelper deg til å danne et bilde av hvordan megleren er og hva han eller hun har fått til før.

Uansett hva du gjør: Pass på at du skaffer deg flere ulike tilbud som du kan vurdere. Da er sannsynligheten større for at du får solgt boligen i løpet av kort tid og til en pris som får deg til å smile.

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more