Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Derfor bør du selge bolig i januar

 

Linda Therese Stadeløkken

Når bør du selge?

Den største oppgangen i boligmarkedet tas ut de tre første månedene i året. Senere på året er det bare små svingninger opp og ned hvor markedet flater ut eller har en liten nedgang. Det er flere årsaker til dette, men den største årsaken er at svært mange vil vente med å selge boligen sin til det blir lysere og grønnere ute. De tenker at boligen tar seg bedre ut på denne tiden. Problemet er at mange tenker dette, og derfor kommer det veldig mange boliger på markedet samtidig. Altså vil du få større konkurranse.

Forberedelser før salg

Hvis du har bestemt deg for å legge ut boligen for salg i januar kan det være lurt å gjøre alt forarbeidet før jul. Velg megler, ta bilder og få annonsen ut slik at alt er klart for visning første helga etter nyttår. Da vil du være før de andre på markedet.

Finn riktig eiendomsmegler

Valg av eiendomsmegler er også helt avgjørende for resultat av salget. Det er mange å velge mellom og nå kan du raskt og enkelt sammenligne flere eiendomsmeglere slik at du finner den megleren som passer best for deg.

Start prosessen nå, sammenlign flere eiendomsmeglere helt uforpliktende. Fyll ut skjemaet under:

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more