Campingvognforsikring

Nå kan du trygt nyte camping-livet med en campingvognforsikring.

Det er store forskjeller på vilkår og priser mellom de ulike forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Hallgeir Kvadsheim,
Økonomisk rådgiver

Campingvognforsikring

Man kan virkelig kjenne på lykken når man har friheten til å reise rundt, men samtidig være «hjemme» i en campingvogn. Bare husk å ha sikkerheten i orden før du reiser hjemmefra.

En campingvognforsikring vil gi deg erstatning for skader på både campingvogn og fortelt. Det er opp til deg selv å velge hvor mye den skal dekke. Hovedsakelig har du delkasko, kasko og super.

Hva dekker en campingvognforsikring?

Denne forsikringen gjelder campingvogn som brukes privat og som er eid av deg som forsikringstaker, eventuelt ektefelle.

I tillegg til å dekke selve campingvognen, dekker forsikringen også fortelt.

Delkasko

Dekker enkelte skader på campingvognen, som brann, tyveri, glasskader, løsøre/ekstrautstyr og veihjelp. Som ansvar ellers, dekker også delkasko skader som blir påført andre.

Forsikringen dekker campingvogn og fortelt som skyldes brann, tyveri eller tyveriforsøk.

Kasko

Med kasko har du en bedre dekning enn delkasko. Har du en campingvogn med høy verdi, bør du ha kasko. Det koster litt ekstra per måned, men du for også dekt mye mer om noe skulle skje.

En campingvognforsikring med kasko har delkasko inkludert, men dekker også skade ved:

  • kollisjon
  • utforkjøring
  • velting
  • hærverk
  • skade på glassruter

Med kasko har du den beste dekningen for campingvogn. Likevel tilbyr flere forsikringsselskaper en enda bedre campingvognforsikring. De kalles ofte «super» eller «ekstra» og vil gi deg den aller beste dekningen.

Pris på campingvognforsikring

Prisene på campingvognforsikring varierer mye fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Derfor anbefales det alltid at du sjekker priser fra flere selskaper før du bestemmer deg.

Gjennom Tjenestetorget kan du innhente tilbud fra flere selskaper. Du fyller ut ett skjema og velger hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Du vil dermed bli kontaktet av de ulike med et tilbud. Du kan enkelt sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best. Og det beste av alt; tilbudene er helt uforpliktende. Det betyr at du kan velge å ikke akseptere noen av tilbudene om du ikke liker dem.

Les artikler om Forsikring

15 tips til en bedre privatøkonomi!

Ønsker du å få bedre råd? Med disse 15 tipsene til en bedre privatøkonomi fra Hallgeir Kvadsheim, strekker pengene lengre – hver eneste måned.

Sjekk forsikring: Det lønner seg

Du bør sjekke forsikringer én gang hvert år. Og gjør det til en vane. Da får du sjansen til å få billigst mulig forsikring til best mulig pris.

Klar for Black Friday? Dette må du huske på!

Black Friday er en shoppingdag det nærmest er umulig å «slippe unna». Vi får bøttevis med påminnelser i form av både gode og dårlige tilbud. Disse tipsene hjelper deg til å unngå at årets Black Friday blir «for mørk».

Share This