Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

ATV-forsikring kalkulator

Nå kan du få en ATV-forsikring til god pris med gode vilkår. Enten du ønsker ansvar, delkasko eller full kasko.

Pris og vilkår varierer mye mellom forsikringsselskapene. Sammenlign pris og se hvem som gir deg best tilbud.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

ATV-forsikring-kalkulator

Er du en av dem som bruker søkefeltet i jakten etter en god ATV-forsikring-kalkulator? Da vurderer du trolig å skaffe deg en ATV-forsikring. Vi har mange svar til deg – det gjør veien litt enklere.

De fleste av oss vet hvor viktig det er med en god forsikring til bilen vår. Har man en MC, moped, snøscooter eller ATV er det kanskje ikke like enkelt å «huske på» hvor viktig det er med forsikring. Heldigvis er vi her til å minne dere på at forsikring til ATV er veldig smart. Det er en investering man bør ta seg råd til – og tid til.

Forsikring ATV

En ATV er en firehjuling. De som eier en ATV liker som regel fart og spenning. Det er et kjøretøy mange har det mye gøy med. Det er også et kostbart kjøretøy, altså er det en verdi man bør forsikre.

For alle som har et slikt kjøretøy som de ofte bruker, er det viktig å også ha en ATV-forsikring. Vi hjelper deg gjerne videre – det trenger ikke ta lang tid å tegne en forsikring.

Forskjell på forsikring til lett MC og ATV

Det er alltid lurt å ha en forsikring som er godt tilpasset det du eier. Derfor finnes det egne forsikringer til lett MC og til ATV. Dette er for at man skal være så sikker som mulig. Hvordan disse forsikringene er lagt opp, kommer an på hvilket selskap man velger og hva slags avtale man ender opp med. Finn et selskap som tilbyr en god forsikring som er tilpasset ditt behov og ditt kjøretøy. Da blir det tryggere å ha det gøy!

ATV-forsikring-kalkulator

Mange leter etter en ATV-kalkulator for å finne ut av hvor mye de må regne med å betale for en forsikring. Det er ikke rart at mange ønsker å finne svar på dette. Husk på at en forsikringskalkulator til ATV kun kan gi deg et estimat – ingen konkret pris. Når alt kommer til alt handler det om det faktiske valget. Altså hvilken forsikringspakke du velger og fra hvilken leverandør.

ATV-forsikring pris

Grunnen til at mange leter etter en ATV-forsikring-kalkulator er fordi vi mennesker er opptatt av pris. Noen har kanskje et stramt budsjett og må derfor finne seg en forsikring som passer til dette budsjettet. Noen ganger kan det lønne seg å investere litt ekstra penger i en forsikring, fordi det på lang sikt kan være økonomisk lurt. Dette er noe du bør tenke gjennom før du velger forsikring.

Hva dekker en ATV-forsikring?

Det er dekningen som er det aller viktigste når man skal finne seg en ATV-forsikring. Du har mange valg, noe som gjør at det for mange virker vanskelig. Disse valgene gjør at du har gode muligheter til å finne den dekningen som passer deg best. Det er ikke nødvendigvis slik at du trenger den samme forsikringen som en kamerat eller nær venn har.

Ansvar

Dette er den minste forsikringen du kan ha. En ansvarsforsikring har som mål å sikre deg ved ulykker. Denne forsikringen vil da dekke personskader og skader på andres kjøretøy. Den dekker ikke skader på din ATV. Det betyr at det kan koste deg mye hvis du skulle havne i en ulykke som går hardt utover ATV-en din.

Delkasko

Delkasko gir deg litt bedre dekning enn en ansvarsforsikring. Denne dekker noen skader på kjøretøyet ditt. Velger du en slik forsikring til din ATV, er det veldig viktig at du leser alle vilkår nøye – slik at du er fullstendig klar over hva den dekker og ikke dekker.

Kasko

Kasko er et sikrere valg igjen. Denne dekker mye mer enn de to vi nettopp har nevnt. Dette er en veldig god forsikring for de fleste med ATV. Den skal dekke tyveri, brann og ekstrautstyr. Hvis du har en tilhenger til din ATV bør du være oppmerksom på at du da trolig må tegne en ekstra forsikring til denne.

Utover de nevnte forsikringene kan det finnes andre pakker også. Det kan også hende at ulike forsikringsselskap har ulike navn på disse forsikringene. Du har helt sikkert en tanke om hvor godt du vil være forsikret og hva slags dekning du trenger. Dette er en god start for å finne en forsikring til din ATV.

Billig ATV-forsikring

Mange leter selvsagt etter en billig ATV-forsikring. Det er dette vi ønsker oss – at det skal være billig. Billig er ikke alltid det lureste, det er dumt hvis prisen går på bekostning av dekningen. Du har helt sikkert et ønske om å føle deg trygg. Det kan likevel lønne seg å sammenligne forskjellige forsikringer, det kan du ofte spare penger på.

Billigere ATV-forsikring

I noen tilfeller kan du få en billigere ATV-forsikring ved å gjøre noen sikkerhetstiltak. Det du oftest får en rabatt for å gjøre, er å tegne en forsikring der ett av vilkårene er at alle førere er over 23 år.

Hjelp når noe skjer

Det er en god trygghet å vite at dersom noe skulle skje, har man en form for sikkerhetsnett. Du har et sted du kan ringe til, som hjelper deg med en stor del av det praktiske og det økonomiske. En ulykke, uhell eller skade er alltid kjedelig, men det hjelper litt å vite at man får noe hjelp.

Kan bli dyrt å ikke ha ATV-forsikring

Du vet selv hvor mye du har betalt for din ATV. Da vet du også at det er snakk om en del penger rett i vasken hvis noe skulle skje med den. Både brann og tyveri er noe som kan skje, vi har ingen garantier. Derfor handler det om å ha gjort tiltak som gjør frykten for slike situasjoner noe mindre. Kjør ATV vel vitende om at du har en god forsikring, da blir nok opplevelsen mye bedre.

Bytte av selskap

Har du allerede en ATV-forsikring? Lurer du på å bytte? Veldig mange stiller spørsmålet om dette er lurt eller ikke. Det finnes ikke noe fasitsvar, for svaret kan være både ja og nei. I noen tilfeller kan du faktisk spare penger på å bytte forsikringsselskap, andre ganger kan det lønne seg å være der man er.

Det viktigaste er at du følger godt med på å forsikringene dine. Ikke la de gå sin gang uten at du er oppmerksom. Det er aldri dumt å undersøke om man kan få forsikringen billigere et annet sted.

Har du mange forsikringer kan det lønne seg å samle disse hos ett forsikringsselskap. Håpet er da at selskapet vil gi den en eller annen form for samlerabatt. Sjekk gjerne opp om dette er mulig i ditt tilfelle!

Det er dumt å vente

Vi vet at det kan være kjedelig å ta seg av praktiske og økonomiske ting, som for eksempel forsikringer. Spesielt siden man er klar over at det blir enda en utgiftspost, men som nevnt er det lurere å se på en ATV-forsikring som en investering. Det kan faktisk bli mye dyrere å ikke ha noen forsikring.

Siden det er en litt kjedelig oppgave å skaffe seg en ny forsikring, er det mange som dessverre velger å utsette det. Det kan få store konsekvenser. Forestill deg følgende situasjon: Du havner i en ulykke og din ATV får store skader. Så kommer du på at du har utsatt å tegne en forsikring. Da kommer du til å angre stort. Hvis du nå nikker til denne påstanden så har du svaret ditt. Det er på tide at du skaffer deg en forsikring nå, gjerne i dag, istedenfor å utsette denne «oppgaven». Husk at ingen kan se inn i en glasskule og finne ut av når en brann vil oppstå eller når et tyveri vil inntreffe. Du er lur hvis du tar grep.

Vi hjelper deg videre

Hvis du nå har bestemt deg for at du skal skaffe deg en ATV-forsikring omgående, kan vi gjerne hjelpe deg videre. Istedenfor at du bruker unødvendig mye tid på ATV-forsikring-kalkulator, kan du få muligheten til å sammenligne konkrete tilbud.

Det er veldig enkelt

Det du må gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Dette er enkelt og tar ikke lang tid. Så skal du få lov til å slappe av mens vi gjør resten. Vi sender da dette skjemaet og din informasjon til ulike forsikringsselskap. Innen kort tid vil du motta flere uforpliktende tilbud som du kan se på.

Så er det du som er sjefen. Du bestemmer hvilket tilbud du skal gå for. Det beste med dette er at du har muligheten til å sammenligne på pris og velge prisen og avtalen som passer deg best. Da får du akkurat den avtalen du vil ha og forhåpentligvis til en pris du er fornøyd med.

Alle selskapene vil ha deg som kunde, derfor vil de gjerne gi deg tilbud. Vi ønsker deg lykke til og håper du benytter sjansen til å skaffe deg en god ATV-forsikring.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.