Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Meglerhuset Sædberg

Meglerhuset Sædberg

Eiendomsmegler fra Meglerhuset Sædberg

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Meglerhuset Sædberg. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Meglerhuset Sædberg

Meglerhuset Sædberg ble etablert i 1960. Inger Sædberg Birkenes som har 38 år i bransjen er daglig leder. Meglerhuset Sædberg er det eldste meglerhuset i Kristiansand, det var Gustav J. Sædberg som grunnla firmaet og hadde da et mål om å drive eiendomsmegling, regnskap- og revisjonskontor og forsikringsagentur.

Meglerhuset Sædberg holder til i Kristiansand, de er også medeier i Næringsmegleren Sædberg og Hodne som tilbyr utleie og salg av næringseiendommer. Meglerhuset Sædberg har siden 2011 samarbeidet med Spareskillingsbanken.

Meglerhuset Sædberg
4.5 (90%) 2 votes

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more