Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Fujitsu varmepumpe

Fujitsu har en sterk merkevare innen varmepumper og klimaanlegg.

Med Fujitsu får du kvalitet, men du må kjøpe varmepumpene gjennom leverandører.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Fujitsu varmepumpe

Skal du snart få installert en varmepumpe? Da kan det være greit å vite litt mer om merket Fujitsu og deres varmepumper.

Hvorfor Fujitsu varmepumper?

Fra Fujitsu finner du et rikt utvalg varmepumper. De leverer også en variant som egner seg godt for bedrifter, for eksempel butikker som trenger gode muligheter for både oppvarming og nedkjøling.

Fujitsu

De fleste har nok på en eller annen måte hørt om merket Fujitsu, men det er ikke sikkert at alle er klar over at de også leverer varmepumper. FJ Klima Norge som er den delen som driver med varmepumper og klimaanlegg, ble etablert i 1997. De har med andre ord drevet med varmepumper en god stund. Mange forhandlere har varmepumper fra Fujitsu.

Varmepumpe

Et bedre inneklima både om sommeren og om vinteren er noe mange ønsker seg. Det er ikke alltid så lett å få det så varmt man vil ha det når det er kaldt ute, og samtidig oppnå en grei temperatur inne når det er kjempevarmt ute. Men det finnes én løsning, og denne løsningen er varmepumpe. Husk at et godt inneklima og gode temperaturer er en investering i godt humør.

Varmepumpe tilbud

Hvis du egentlig har bestemt deg for at du skal skaffe deg en varmepumpe, har du kommet til den delen av prosessen hvor du bør innhente tilbud. Du burde ta kontakt med flere ulike leverandører slik at du får en del forskjellige tilbud. Da blir det lettere å se hvor du kan få den beste prisen – du har da muligheten til å velge tilbudet som er aller best!

Billig varmepumpe

I en perfekt verden er alt billig, men slik er det ikke dessverre. Du kan likevel finne de varmepumpene som er mye billigere enn «storebrødrene». Det kan også hende at du kan spare penger ved å kjøpe og montere varmepumpen utenfor sesong – det kan være lurt å sjekke opp dette.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe er nok den vanligste typen varmepumpe og den flest velger å gå for. Denne fungerer ved at den henter luft utenfra og slipper inn varm luft for å varme opp boligen din.

Varmepumpe Fujitsu

Hvis du vurderer en varmepumpe fra Fujitsu kan du starte med å finne en forhandler/montør som har modeller fra dette merket. Du har mange modeller å velge mellom og finner garantert en varmepumpe du blir fornøyd med!

Les flere artikler om Varmepumpe

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more