Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler fra Eiendomsmegler A

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Eiendomsmegler A. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler A ble etablert i 2009, de er et lokalt meglerselskap som holder til i Nord-Rogaland. Skudenes & Aakra Sparebank og Haugesund sparebank er de største eieren av selskapet, mens Hege Stange Wee og Etne Sparebank også eier en del. Hovedkontoret er lokalisert i Haugesund. Eiendomsmegler A fokuserer på Nord-Rogaland og satser mye på å være førstevalget til de som ønsker å selge boligen sin.

Eiendomsmegler A
4 (80%) 3 votes

Markedsføring og markedsandel

I tillegg til lokal markedsføring satser de også på de større markedsføringskanalene som finn.no. De har en egen boligavisa (Bolig A) som de sender ut til store deler av regionen som de satser på. Ved salg av boliger bruker de flyfoto, på denne måten får man et større bilde av boligens beliggenhet. I flere utvalgte kommuner i Nord-Rogaland har Eiendomsmegler A ca. 40% av markedsandelene. De er nå markedsledere i flere kommuner i Nord-Rogaland

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more