Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Ditt Sted Eiendomsmegling

Ditt Sted Eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra Ditt sted Eiendomsmegling

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Ditt Sted Eiendomsmegling. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Ditt Sted Eiendomsmegling

 

Ditt sted eiendomsmegling har to meglerkontor som er lokalisert i Bergen. De startet først med et kontor sentralt i Strandgaten. De fikk følge i april 2017 av bergenskontoret til den tidligere Home-kjeden, som holder til på Kronstad. Slik ble en liten kjede skapt. Med det geografiske og antall kontorer er Ditt sted Eiendomsmegling foreløpig en mindre aktør i det Norske markedet.

Ditt Sted Eiendomsmegling
4.5 (90%) 2 votes

Ambisjoner og strategi

 

Ditt sted har ikke noe ambisjon om å bli størst, men ønsker å levere bra kvalitet til de kundene de får. Ved å ikke fokuserer så mye på kvantitet, men heller kunne gi sine kunder den oppmerksomhet og tid deres objekt fortjener. Ditt Sted Eiendomsmegling satser på å bli kjent for kvaliteten i deres tjenester som vil gjøre dere til en ønsket eiendomsmegler i et boligsalg.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more