Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Boa Eiendomsmegling

boa Eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra boa eiendomsmegling.

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Boa Eiendomsmegling. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Boa Eiendomsmegling

 

Boa Eiendomsmegling ble stiftet i 2006 og opererer hovedsakelig i Oslo og Moss. De er en mindre aktør men selger mer enn 600 hjem i året. De har et samarbeid med JOSEFINJOHANSSONstudio som er drevet av Josefin Johansson, hun samarbeidet tidligere med Mariann Thomassen fra Surferosa.

Boa Eiendomsmegling
5 (100%) 1 vote

Historie og markedsandel

Siden 2008 har Boa Eiendomsmegling vunnet «årets Gullmegler» 7 ganger, dette er Norges Eiendomsmeglerforbunds pris. Med sine annonser som skiller seg ut har de fått mye oppmerksomhet ved salg av boliger. For eksempel når de skulle selge en leilighet på Lambertseter fikk de over 89.000 visninger på Finn.no på en uke. På et av bildene kunne man se epler som var spredd utover gulvet. Leiligheten ble solgt for 350.000 kr over takst.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

read more