Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

30 ganger tryggere med alarm

30 ganger tryggere med alarm
4.6 (91.82%) 44 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Du er 30 ganger tryggere med en boligalarm. Om du har en FG-godkjent boligalarm som er tilknyttet en bemannet alarmstasjon, er sjansen for innbrudd 30 ganger mindre enn om du ikke har det. Dette ifølge statistikk fra NHO Service, Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) og Prognosesenteret.

 

Med en boligalarm har du alltid noen som passer på hjemmet mens du er borte. Velger du en boligalarm som har innbruddsvarsling, brannvarsling og er tilkoblet overvåkning av vanninstallasjon, kan du føle deg trygg uansett hvor du er. En boligalarm betyr sikkerhet; både for deg og din familie, kjæledyr, personlige eiendeler og verdifulle minner.

Kun 16% har boligalarm

Kun 16% av alle husstander i Norge har boligalarm. Politiet har merket at antall innbrudd i boliger og leiligheter har sunket de siste årene. Imidlertid har det vært en kraftig økning siste tiden. Blant annet av «borebanden». Her gjelder det å ta forhåndsregler og forhindre at dette skjer nettopp deg.

Reduser forsikringspremien

Visste du at du får forsikringsfordeler med en boligalarm? Har du kjøpt og montert boligalarm, blir premien på innboforsikringen lavere. Grunnen er rimelig enkel; redusert risiko for innbrudd.

Om du ønsker å få redusert forsikringspremien etter at alarmen er installert, er det viktig at den er FG-godkjent. En FG-godkjent boligalarm betyr at den ifølge forsikringsselskapene har god kvalitet. Dette kvalitetsstempelet er viktig for alle typer tyverisikring.

Få pris på boligalarm

Gjennom Tjenestetorget kan du få tilbud fra flere alarmselskaper på boligalarm. Fyll ut skjemaet og velg hvilke leverandører du ønsker å komme i kontakt med. Du vil da få et tilbud, og kan lett sammenligne og velge det beste tilbudet for deg – gratis og helt uforpliktende!

Kilde: NHO Service

(http://www.nhoservice.no/getfile.php/Filer/Statistikk/Sikkerhet%202012.pdf)

Boligalarm test

Tenkt til å skaffe deg boligalarm? Da er du sikkert nysgjerrig på hva slags tester som finnes og hvilke du bør lytte til.

Ofte finnes det en hel del tester på nettet, som kan hjelpe oss med å ta ulike valg. Stort sett brukes disse testene til å finne ut av hva slags produkter man bør kjøpe, og hva slags produkter man ikke bør kjøpe. Disse testene kan absolutt være hjelpsomme, men du bør være nøye på at du leser dem riktig og du bør også bruke andre hjelpemidler når du skal handle ting som koster en del.

read more

Slik velger du alarmselskap

Hvert år blir det begått et stort antall innbrudd i norske boliger. Med en boligalarm er du føre var. Slik finner du et alarmselskap som gjør deg bedre sikret.

read more