Frisk opp garasjen din

Skulle du gjerne fått mer utbytte av garasjeplassen din? Spiser vippedøren opp den lille plassen du har foran garasjen? En enkel måte å friske opp garasjen på er rett og slett og bytte garasjeport.

Les mer

Når det blir for mye sol

Sola har gjort sitt inntog og for mange blir det rett og slett for mye sol, da kan det være aktuelt å velge solskjerming som gjør ting litt mer behagelig. Dette må du huske på når du skal velge solskjerming.

Les mer

Spar tusenvis på forsikringene dine

De fleste ønsker selvfølgelig å spare penger der det er mulig. Den letteste måten å finne ut om du har penger å spare er å sjekke forsikringene dine. Chris og Ida ble overrasket over hvor mye de sparte. Sjekk du også!

Les mer

Vurderer du å selge?

Det finnes flere måter å gjøre det lettere for deg å selge boligen på. En av dem er å finne riktig eiendomsmegler. Hvordan finner du den rette for deg som ikke koster skjorta?

Les mer

Varmepumpe året rundt

Vurderer du å kjøpe varmepumpe, men vil vente til vinteren nærmer seg? Varmepumpe kan brukes året rundt. Her er noen grunner til å ikke vente!

Les mer

Smart med boligalarm

Det kan være smart å skaffe seg boligalarm før man reiser på ferie. Da kan du slappe av og vite at hjemmet er trygt hvis det skulle skje noe.

Les mer

Finn riktig solskjerming nå

Nå titter solen frem og lyser opp hus og hjem. Skaff deg innvendig eller utvendig solskjerming for å skjerme deg fra solen. Slik finner du best løsning for deg!

Les mer
Side 1 av 2112345...1020...Siste»