Slik sikrer du boligen din mot tyveri

Tall viser at innbrudd og tyveri gikk ned i 2015 pga. boligalarm. Det er en rekke måter å sikre din bolig mot tyveri – her får du tipsene.

Les mer

11 tips når du skal selge bolig

Det er to perioder i året som er spesielt egnet for å selge bolig; januar og august. Her får du 11 tips for et best mulig resultat når du skal selge bolig!

Les mer

Budrunde: Slik vinner du den

Budrundene kan være noe av det mest spennende med å kjøpe bolig. Men hvordan vinner du budrunden? Her får du tips fra en eiendomsmegler!

Les mer

Slik unngår du luksusfellen

Mange opplever at utgiftene overstiger inntektene i perioder og tyr til kredittkort for å komme over kneika. Her er rådene for å unngå økonomisk skvis.

Les mer

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe transporterer varme fra et sted med en temperatur, til et annet sted med en høyere temperatur. Dette er selve varmepumpe prinsippet, men en varmepumpe har mange funksjoner.

Les mer

Slik unngår du stress i flytteprosessen

Skal du bruke deler av sommeren på å flytte? Vi har gode tips til hvordan du kan stresse ned! Vær organisert og bruk et flyttebyrå for å gjøre prosessen lettere.

Les mer

Slik lykkes du i et tregt boligmarked

Sommer er på mange måter en perfekt tid å selge og kjøpe bolig. Men nå er dessverre markedet også litt tregt. Så hvordan lykkes med boligsalget ditt?

Les mer

Skift vinduer og spar penger

Visste du at du ved å skifte vinduer kan spare penger? Gamle vinduer har ofte dårlig isolasjon. Finn ut hvordan du kan spare mest mulig.

Les mer

Perfekt solskjerming til best pris

Er du lei av å få sola i øynene uansett hvor du befinner deg i huset? Vi har løsningen for deg. Finn beste innvendige eller utvendige solskjerming.

Les mer
Side 1 av 2312345...1020...Siste»